A 185 centis nő és szerelme megmutatják, mennyire nem számít a magasság - Alacsonyabb párja magabiztosabbá tette

Jessa Kay több mint tíz centivel magasabb párjánál, és bár először kellemetlenül érezte magát emiatt, ma már magabiztosabb, mint valaha.

par magassagkulonbseg cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A társadalom sokszor előítéletes azokkal szemben, akik bármiben is kicsit eltérnek a megszokottól. Ha például egy pár egyik tagja jóval idősebb vagy jóval magasabb, biztos, hogy fürkésző tekintetek célpontjai lesznek az utcán.

Jessa Kay és Matthew Brown-King is megtapasztalták ezt, ugyanis a lány tíz centivel magasabb szerelménél. Ez persze nem olyan sok, de mivel rengetegen még mindig úgy gondolják, hogy a nőnek kellene alacsonyabbnak lennie, sokan csodálkozva nézik a párt, vagy ugratják őket a különbség miatt.

A fiatal nő tíz centivel magasabb szerelménél

A 22 éves, közel 185,5 centi magas Jess mindig nála magasabb férfiakkal randevúzott. Nem akarta, hogy az emberek tekintete rá szegeződjön, és az eddiginél is nagyobb figyelmet váltson ki a méretével. Barátai éppen ezért lepődtek meg, amikor a 175 centis Matthew-val találkozott. 

par magassagkulonbseg 1
Fotó: Northfoto

Bevallotta, először eléggé izgult, és még a férfi kezét sem merte megfogni mások előtt, mert félt a reakcióktól, de Matthew-t nem aggasztották hasonló gondolatok, és bátran Jess kezéért nyúlt. Az első csók elcsattanásától kezdve pedig elválaszthatatlanok lettek, és hamarosan össze is költöztek.

Jess elmesélte, hogy a férfi barátai sokszor ugratták őket a különbség miatt, amit próbált viccnek felfogni, ám valójában zavarták a humoros beszólások. Nem szereti, ha maszkulinnak tartják, de gyakran nem érezte magát elég nőiesnek, mivel úgy vélte, a magasabb lányokat senki nem tartja aranyosnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Párja magabiztosabbá tette

Matthew teljesen másképp állt a helyzethez. Egyáltalán nem zavarta ez az apróság, sőt elmondta, hogy mivel az első randi alatt mindketten nagyrészt ültek, észre sem vette, hogy a lány magasabb. Azt hitte, csupán alapból is szégyenlős, de nem gondolta, hogy emiatt olyan bizonytalan. Jess szerint sokan megnézték őket, de a férfi ebből sem vett észre semmit.

par magassagkulonbseg 2
Fotó: Jess Kay / SWNS / Northfoto

- Nem érdekelt, hogy magas vagy alacsony. Egyáltalán nem zavar a különbség, és szerintem teljesen rendben van a magassága - mondta Matthew a Daily Mailnek, és hozzátette, Jessnek csak arra volt szüksége, hogy valaki önbizalmat adjon neki. Ez pedig sikerült is, ugyanis a lány elárulta, mióta együtt vannak, sokkal magabiztosabb, és megbékélt a magasságával. Ma már felszabadultan sétálnak kéz a kézben, de még mindig szorongó típus, és nem szereti, ha rá figyelnek az emberek. Szerelme viszont mindenben támogatja, és mindig mellette áll.

Jess és Matthew története is bebizonyítja, hogy a szerelemben nem számítanak a külsőségek, a kor- vagy épp magasságkülönbség, és ezt mindenkinek el kellene fogadnia. A lényeg az, hogy a felek boldogok legyenek együtt.

Ezért vonzódnak a nők az alacsonyabb férfiakhoz

Egy 2012-es angol felmérés szerint a női-férfi párkapcsolatok 92,5%-ában a férfiak magasabbak a partnerüknél, átlagosan 13 centiméterrel. Arra is fény derült, hogy a legtöbb férfi és nő számára fontos, hogy a férfi legyen a magasabb - ahogy azt az általános „elvárás” diktálja. Pedig nincs abban semmi rossz vagy furcsa, ha a nő a magasabb a felek közül, sőt. Bizonyos szempontokból kifejezetten jobb is.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük