18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legkedveltebb szexpóz, haladó változatban (18+)

Egy kis újdonságra vágysz? Próbáld ki kedvenc, bevált pózaidat kicsit másképp!

Nem kell mindig valami nyakatekert újdonságon törnöd a fejed, ha szeretnél egy kis változatosságot vinni a szexbe. Ami egyszer jól bevált, arról miért mondanál le?

Ha a kutyapóz vagy a lovagló helyzet okozza neked a legnagyobb örömöt, akkor sem kell félretenned ezeket a pózokat, ha már kissé sablonossá váltak, elég, ha egy kis változtatással felfrissíted az unalmas hétköznapokat!

A nő felül

Amikor szeretkezés közben párod kényelmesen elnyújtózik, te pedig ölébe ülsz, az a férfi számára az egyik legvadítóbb szexpóz. Ha azonban szeretnél egy kis újdonságot vinni ebbe a helyzetbe, akkor ne egyszerű térdelő helyzetben rakd lábaidat párod csípője mellé, hanem guggolj fel. Ha nem kényelmetlen, lábadat akár kedvesed csípőjére is helyezheted, megtámaszkodva a férfi kinyújtott karjában.

Ügyelj azonban arra, hogy lábadat pontosan párod csípőjére helyezd, ha viszont még így is kellemetlen neki, akkor a földre is támaszthatod a talpad, partnered feneke mellett. Amellett, hogy párodnak nagyon izgató lesz ez a pozíció, számodra is gyönyörteli élmény lehet, mivel a guggoló helyzetben szűkebb a hüvely keresztmetszete, így jobban érezhetitek egymást. Van azonban egy nagyon nagy előny abban, ha te vagy felül. A behatolás irányát, mélységét és sebességét is te irányíthatod, miközben párod simogatja testedet.

Oldalt fekve

Az oldalt fekvő helyzet egy gyönyörű, romantikus pozíció, ha egymással szemben helyezkedtek el, emellett pedig a lassú érintések okozta izgalom könnyen átcsaphat heves szeretkezésbe. A szenvedély csúcsán hevesebb, mélyre hatoló mozdulatokat tesz lehetővé, ha a misszionárius póz egyik változatát alkalmazzátok: miközben hanyatt fekszel, és lábadat a magasba emeled, párod térdére és kezére támaszkodva helyezkedjen el a lábaid között, karját pedig a csípőd mellett támassza a földre.

Vádlidat támaszd partnered másik karjára, majd hagyd, hogy párod beléd hatoljon. Az aktust te is segítheted lágy csípőmozdulatokkal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha lassabb ritmusra váltanál, lábaidat ugyanazon az oldalon engedd párod csípőjére: ezzel finoman oldalt fekvő pózba tereled. Ha szeretkezés közben igényled a szemkontaktust, akkor hátra fordulva megkeresheted párod tekintetét, vagy akár teljesen oldalra is fordulhatsz úgy, hogy hátad teljesen kedvesed testéhez simuljon.

Álló kutya

A kutyapóz gyönyörét sem kizárólag a hagyományos térdelő helyzetben élvezhetitek. Ha egy kis változatosságra vágysz, mozduljatok ki a hálószobából, vagy legalábbis az ágyból, és kényeztessétek egymást állva. Keress egy stabil asztalt vagy magasabb kanapét, amiben jól meg tudsz kapaszkodni, majd engedd, hogy partnered hátulról beléd hatoljon.

Ha a magasságkülönbség miatt kissé kellemetlen a helyzet, állj lábujjhegyre, hogy a csípőtök egy vonalba kerüljön. Ha az álló pozíció túlságosan fárasztónak bizonyul, derékszögben előre hajolva megtámaszkodhatsz az ágy vagy a kanapé szélében, így az erőteljesebb mozdulatokat is lehetővé teszed partnerednek.

Misszionárius

A legősibb szerelmi pozíciót is sokkal szenvedélyesebbé teheted, ha az ágyon hátradőlsz, és lábadat felhúzod úgy, hogy combod a melledet érintse. Amint párod beléd hatol, testedet hajlítsd íj alakba, és bokádat támaszd meg a vállán.

Párod mögéd térdelve megkapaszkodhat a combodban, vagy vállad mellett, a földön támaszkodva is megtarthatja súlyát, miközben váltogatja a behatolás mélységét és szeretkezésetek tempóját. Ebben a pozícióban párod pénisze sokkal erőteljesebben érintkezik hüvelyed falával, így mindketten nagyobb gyönyört élhettek át, mint akkor, ha a hagyományos misszionárius pózt választjátok.

Cikkünk Michelle Pauli Káma-Szútra a természetben című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük