18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 7 leggyakoribb szexfantázia a kutatás szerint: amire mindenki vágyakozik

A pszichológus kiderítette, miről álmodoznak a legtöbben a szexben.

A leggyakoribb szexfantáziák

Viszonylag kevés olyan ember, akinek ne lenne egy-egy titkos szexfantáziája, amit szívesen megvalósítana. De, mivel mindenki különböző, a vágyak is jócskán eltérhetnek. Ám van néhány olyan gyakori változat, mely sokak listáján szerepel az elsők között.

Egy pszichológus, Dr. Justin Lehmiller úgy döntött, végez egy kis kutatást, és kideríti, melyek azok az erotikus fantáziák, amelyekre igen sokan vágynak. Négyezer embert kérdezett meg, és a válaszok alapján sikerült is megállapítania, mi az a hét dolog, ami számos férfi és nő gondolatait izgatja.

Több partner és kikötözős szex

A megkérdezettek 89%-a válaszolta azt, hogy a titkos fantáziái között első helyen szerepel az, hogy több partnerrel szeretkezzen. Nagy részük az édeshármast érti ez alatt. A férfiak leginkább két nővel szeretnének egyszerre összebújni, míg a hölgyek ebből a szempontból kevésbé válogatósak: nőkkel és pasikkal egyaránt élveznék a helyzetet. Sokan voltak olyanok is, akik nem érnék be két másik féllel, és az orgiákat találják a legvonzóbbnak.

A második helyen a BDSM-et, azaz a szado-mazo szexet jelölték meg a legtöbben. 65%-uk álmodozott már arról, hogy kipróbálja a kikötözős élvezetek valamelyik formáját, nagy részük azt szeretné, ha a másik lenne a domináns, ő pedig az alávetett fél.

Változatosság és nyilvános szeretkezés

A harmadik legnépszerűbb fantázia talán sokakat meglep. A válaszolók ugyanis gyakran semmi extrémre nem vágynak, csupán egy kis változatosságra. Arra, hogy valami teljesen máshogy történjen, mint ahogy szokott: mondjuk, ne misszionárius pózban csinálják, hanem kutyában, vagy ne az ágyban, hanem a lakás más területein.

És, ha már a helyről esett szó, ehhez kapcsolódik a sorban következő vágy is, ami leginkább a nők körében gyakori. Ez nem más, mint a nyilvános szex, leginkább az irodában, egy parkban vagy egy liftben.

Szex mással és az ellenállhatatlanság érzése

Szintén népszerű fantázia volt az, hogy valaki a párja beleegyezésével, jóváhagyásával feküdjön le egy harmadik féllel. A férfiak 79%-a és a nők 62%-a gyakran álmodozik arról, hogy nyitott kapcsolatban él, de a megkérdezettek 58%-a szívesen nézné azt is, hogy szerelme egy másik partnerrel szeretkezik.

Felkerült a listára egy olyan dolog is, amire nem sokan gondolnának: rengetegen álmodoznak arról, hogy vágynak rájuk, érzik, hogy ellenállhatatlanok, és a másik teljesen odavan értük, a testükért. Tehát sokan ábrándoznak érzéki, vágyakkal túlfűtött szexről.

Azonos nemű partner

Természetesen az azonos nemű partnerrel való összebújás sem maradt ki a sorból: a heteroszexuális nők 59%-a és a heteroszexuális férfiak 29%-a rendszeresen fantáziál erről. Ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy meg is valósítanák, hiszen ezek a helyzetek gyakran csak a képzelet játékai maradnak.

Ettől teljesen beindul a férfi

A forró éjszakát néhány vadító trükkel is garantálhatod. A következőket bevetve pillanatok alatt feltüzelheted a férfit, és intenzívebbé teheted a gyönyört.

15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük