18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Melyik szexuális fantázia a leggyakoribb? Az emberek 81%-ának megfordult már a fejében

A szakértő kutatása során 2982 embert kérdezett meg arról, melyek a legnagyobb, szexuális témájú vágyaik.

Kutatás a leggyakoribb szexuális fantáziáról

Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne egy-egy olyan titkos, intim vágya, melyet szívesen kipróbálna, de még nem volt rá lehetősége. Sokan erről még a párjuknak sem mernek beszélni, mert tartanak a fogadtatástól, attól, hogyan is reagál rá a társuk. De persze az is előfordul, hogy ők maguk is csak fejben játszanak el a gondolattal.

A legtöbben azonban kíváncsiak arra, melyek a leggyakoribb erotikus ábrándok, és melyek azok a dolgok, amik a nők és a férfiak jó részét egyaránt izgatják. Egy kutatás most ezekre derített fényt.

Ez a leggyakoribb szexfantázia

Ha arról kérdeznék az embereket, szerintük mi a leggyakoribb szexfantázia, a legtöbben valószínűleg az édeshármast, a titkos affért, esetleg a kikötözős vagy a beöltözős együttléteket említenék. Justin J. Lehmiller vizsgálata azonban rávilágított, hogy nem egészen ezekről álmodoznak a férfiak és a nők sem. A Kinsey Institute szakértője a The Society for the Scientific Study of Sexuality éves konferenciáján prezentálta az érdekes eredményeket.

no agyban 1
Fotó: PeopleImages / Getty Images Hungary

Kutatása során 2982 embert kérdezett a szexuális fantáziáiról, de a teszt kitért többek között a személyiségjegyeikre, a demográfiai hátterükre, illetve a poliamoriával kapcsolatos érzelmeikre, esetleges tapasztalataikra is. Az alanyok 40%-a nő, 56%-a pedig férfi volt, a maradék 5%-uk nem binárisként határozta meg magát. A válaszok összesítése során kiderült, hogy a megkérdezettek 81%-a fantáziált már arról, hogy nyitott kapcsolatban él, míg 30%-uknak egyenesen ez volt a legnagyobb titkos vágya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megtudták azt is, hogy azok közül, akik ezt jelölték meg a legnagyobb vágyuknak, mindössze 20%-uk próbálta ki azt, milyen is valójában, ha nincsenek kötöttségek a szerelmi viszonyokban. Közülük viszont 84% annyira pozitív tapasztalatként élte ezt meg, hogy azóta is álmodozik róla. Szintén sokan mondták azt, hogy a poliamoria, azaz a többszerelműség, illetve a nyitott viszony sokkal jobbá tette a már meglévő kapcsolatukat.

Persze, attól, hogy sokan fantáziálnak erről, még nem biztos, hogy a valóságban is úgy vélik, hogy működőképes lenne a kötetlen szerelem. A nyitott kapcsolat csak akkor működhet, ha alaposan átbeszélik, átgondolják a felek, és valóban mindketten teljes mértékben ezt akarják. Ha ugyanis csak az egyikük vágyik rá, a másik pedig csupán beleegyezik, az olyan komoly problémákat és fájdalmat okoz, amelyek ellehetetlenítik a boldogságot, és szakítást eredményeznek.

Mitől lesz jobb a szex?

A szeretkezés gyakran egészen apró változtatásoktól, meglepő praktikáktól is sokkal élvezetesebb lehet. Mutatunk tíz olyan trükköt, amelyek erősítik az orgazmust, és fokozzák a gyönyört.

10 dolog, amitől jobb lehet a szex

Ilyen egyszerű apróságokon is múlhat, mennyire tudtok egymásra hangolódni az ágyban.

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük