Az édesanya azt hitte, rossz babát adtak a kezébe - Teljesen különböző bőrszínnel születtek az ikrek
Az ikrek, Kachi és Kamsi teljesen különböző külsővel jöttek a világra. Azóta is mindenki meglepődik, amikor megtudja róluk, hogy testvérek.

ikrek cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a kanadai Judith Nwokocha megtudta, hogy ikrekkel várandós, nem gondolta, hogy a szülőszobában még egy hatalmas meglepetés éri majd.

Miután azonban 2016-ban életet adott gyermekeinek, egyenesen azt hitte, hogy a kórházi dolgozók hibáztak, és rossz babát adtak a kezébe. Kisfia, Kamsi ugyanis édesanyjához hasonló sötét bőrrel született, míg kislánya, Kachi hófehér bőrrel és hajjal jött a világra.

Különböző bőrszínnel születtek az ikrek

Az összezavarodott anyában csak kicsit később tudatosodott, hogy Kachi valóban az ő babája, hiszen csodálkozott, hogyan is lehet az, hogy a két kicsi ennyire különböző. Persze a pillanatnyi zavar hamar eloszlott, és gyorsan kialakult hármójuk között az elképesztően erős kötelék. Judith imádja gyermekeit, azonban sokat gondolkodott azon, hogy fogadja majd a társadalom az eltérő külsejű ikreket. Az ikrek azóta már hatévesek, az anya pedig rendszeresen oszt meg róluk fényképeket az Instagramon is. Elárulta, szinte mindenki meglepődik, amikor megtudják, hogy Kachi és Kamsi testvérek.

Képek: Instagram/black_n_white_twins

Ezt is szeretjük