A szex és a kilók
A rubensi idomok már nincsenek divatban, mégis nonszensz, amit a nők a domborulataik körül rendeznek. Persze nem véletlenül, hiszen mindennek megvan az oka.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nő éveinek és kilóinak száma soha nem lehet tréfa tárgya. A férfiak sok felesleges idegeskedéstől megkímélnének bennünket, ha betartanák ezt az íratlan szabályt. Cserébe nem kapnánk hisztirohamokat öt perccel elindulás előtt, és szex közben is sokkal felszabadultabban szórakoznánk, ha nem az járna a fejünkben: "vajon nagy a fenekem?" Szóval megint egy pofon annak, hogy igazából - mindkét fél örömére - kommunikálni kellene!

Combok és fenekek

Egyébként pedig a fene se érti ezt! A fenék úgy jó, ha szép kerek, a combod viszont legyen olyan, mint egy tizenéves csitri lányé, aki hétvégén görkorizással és röplabda-edzésekkel múlatja az idejét. Ha kicsit belegondolsz, biológiailag is nonszensz.

Szokottnál kicsit tovább tartó kapcsolatom rendszeresen imígyen suttogott a fülembe:
- Olyan afró-feneked van, hogy reggel megáll rajta a kávé, este pedig a sör!
Az ilyet szereti hallani az ember lánya, különösen, ha azon a bizonyos hálószoba-hangon csicsergik el neki. Amikor azonban rendszeresen megkapod a jelzőt, Combi, nos akkor már igazából azzal a bizonyos kávésbögrével ütlegelnéd a delikvens fejét reggel, és söröskorsóval este.

Z. barátom, aki már jónéhány nőt elfogyasztott, mindenféle testhelyzetben, gyorsan kiokított, hogy ne aggódjak ezen, a csajokkal ugyanis többnyire csak annyi a gond, hogy saját magukat paráztatják, pedig a férfiembernek már az is éppen elég, ha meztelen.
- Aki a vékony nőkre bukik, az hagyja békén az L-es konfekcióméretet, és fordítva! Én simán a nagy mellekre kattanok rá, ahhoz pedig általában méretes fenék is dukál, az az igazi! Aki viszont azt szereti, ha vékonyka és törékeny jellem a csaja, az keressen olyat. Tényleg, nem érsz rá holnap?
Gyorsan bontom a vonalat, miközben azon gondolkodom, hogy mi miért nem tudjuk ezt ennyire egyszerűen nézni?

Freud és Kate Moss

Távol álljon tőlem, hogy elvegyem a pszichomókusok pénzkereseti lehetőségeit, de egyvalami tény: a gyerekkori és tinikori megaláztatások nem sokat segítenek. Még ma is odamegyek és ordítok, ha látom, hogy egy duci kislányt csúfolnak a téren. Néhány napja szedtem le egy ilyen gyereklányt az almafáról sírva, és fél óráig magyaráztam neki, hogy ne aggódjon, néhány év múlva ezek a srácok a lábtörlő alatt fognak bemászni hozzá. Persze nem hitte el.

És ez felnőttkorban sem sokat változik. Aki nincs kibékülve önmagával, hónapokig rágódik egy undok megjegyzésen, ami a testalkatára vonatkozott. Nekem is sokáig tartott, amíg nevetve tudtam elmesélni, hogy Combi-nak hívott az ex. Ő talán nem is tudja, hogy milyen gonoszkodós megjegyzés ez. És akkor miért is csodálkoztok, hogy nincs kedvünk levetkőzni és lassú sztriptízzel felajzani benneteket?
Nem kell folyton megjegyzéseket tenni a szupermodellekre, hogy tökéletes az alakjuk, és egy deka felesleg sincs a testükön.
Jól van, jól van! Tudjuk! De ezek a tökéletes lények egyrészt ebből élnek, másrészt nem nagyon valószínű, hogy önértékelési problémáik vannak. Azt is tudom, hogy ha a szupermodell lelépne a címlapról, nem az urándúsítás lenne a téma. J. barátom azt mondta, hogy ő bizony egy szót sem beszélne Kate Moss-szal, csak simán gerincre vágná.
Persze, hogy kicsit irigy vagyok, de mérhetetlenül bosszant a hozzáállás, hogy ő az etalon!
Legyen a csajod az etalon, az alap, aki melletted van! Tessék neki elmondani minden nap, hogy szép és szexi!

A szavak hatalma

Ugyanis az van ezzel, hogy számít. Nem szükséges megállás nélkül teledumálni a fejünket, hiszen az a másik véglet. Fura egy szerzet a nő, nehéz nála megtalálni a középutat. Ismerek olyan párt, ahol a srác megállás nélkül nyomja a szépséget, a nő pedig legtöbbször a szemét forgatja erre. Nyilván náluk nem a kiló-para a legnagyobb probléma.

De előfordult már olyan eset is, amikor azért került le rólam a legtöbb textil igen gyorsan, mert részletesen lett elmesélve, hogy melyik testrészem mitől csodás és ennivaló.

Nem olyan nehéz a megfejtés: ha nőt akarsz, tápláld a nőt. Bennem. És megkapod. Néha még beszélni sem kell hozzá. Elég ha megállsz a hátam mögött szorosan, és beleszagolsz a hajamba.

Ezt is szeretjük