Mekkora a pasi pocakja? Ennyi az esély, hogy gyorstüzelő lesz
Kutatók megállapították, hogy a pocak mérete és az idő, ami alatt a férfi eljut a csúcsra, összefügg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szálkás és kisportolt, picit párnácskás vagy pocakos a férfi? Ha ránézel, már tudhatod, milyen lesz a szexben - ezt mondják a kutatók legalábbis.

Az Erciyes Egyetem kutatói állításukat egy felmérés eredményeire alapozzák, amelyet kétszáz férfi részvételével végeztek.

A pocak és a szex összefügg

A kutatók szerint a férfi pocakmérete árulkodik arról, meddig bírja az ágyban, pontosabban milyen gyorsan jut el az orgazmusig. Azt találták, a pocakosabb férfiak esetében a csúcs elérése tovább tart, mint a vékonyabbaknál.

Adataik szerint egy férfi, aki pocakosabb, átlagosan 7,3 perc után ejakulál. Azok a férfiak viszont, akik vékonyabbak, két perc alatt képesek rá. Mellékes érdekesség, hogy az utóbbiak közül többen is kerülnek ki olyanok, akik korai magömléssel küzdenek.

A hízókúra nem segít

Ha párod hamarabb jut a csúcsra, mint szeretnétek, akkor se fogd a kutatás eredményein felbuzdulva hízókúrára, mert nem fog segíteni.

A mozgásszegény életmód és a helytelen, cukorban, szénhidrátban magas, rostokban szegény táplálkozás ugyan szintén eredményezhet pocakosabb alkatot, de nem hoz javulást a problémát illetően. Az ugyanis, hogy a pocakosabb férfiak később mennek el, a kutatók szerint hormonális okokkal magyarázható: szervezetükben több ösztradiol, vagyis egyfajta női nemi hormon van, ami késleltetően hat az orgazmusukra.

Az aktust tovább bírók esetében eleve az ösztradiol hormon magasabb szintje tehető felelőssé azért, hogy alkatuk párnácskás, pocakos. Akik azok közé tartoznak, akiknek van kisebb-nagyobb hasuk, de szervezetükben nem magasabb az átlagnál az ösztradiolszint, csupán helytelen életmódjuk okolható a súlygyarapodásukért, értelemszerűen nem élvezhetik a pocakosság nyújtotta előnyt az ágyban.

Ezt is szeretjük