18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legbutább szextippek a netről

Többet ártanak, mint használnak

Nézd meg, miért érdemes kritikával fogadnod az erotikusnak szánt jótanácsokat.

Amikor valaki olyan ötleteket keres, melyekkel fellendíthetné a rutinszerű együttléteket, sok olyasmivel találkozik, ami lehet, hogy mulatságos, de erotikusnak igencsak kevéssé mondható.

Íme, néhány nem annyira szexi ötlet, mellyel csak jó esetben sikerülhet elkerülnötök a kínos pillanatokat. Viszont jól illusztrálja, hogy olykor a kreativitás is vakvágányra futhat.

Egy kerek és lyukas étel

Igaz, hogy az étkezés és a szex is az érzékekhez kapcsolódik, ám nem biztos, hogy érdemes keverni a kettőt. Ehhez képest a másik testéről étkezés különös népszerűségnek örvend a tanácsok között. Az egyik magazin azt javasolja, hogy nemes egyszerűséggel húzz egy lyukas fánkot a párod férfiasságára, és edd le róla.

Persze a férfinak, aki szeret veszélyesen élni, valószínűleg nincs kifogása ellene, hogy ily módon szolgálja fel a vacsorát, de azért az evést mégiscsak jobb tányérról intézni.  

Nem kell félni a nővérkétől

A különböző szerepjátékok is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek közül az egyik a klasszikus orvosos vagy nővérkés játék.

Az ötlet szerint, miközben te az ápolónő szerepébe bújsz, vizsgálat címén felfedezheted a párod testének minden rejtett szegletét, beleértve azokat is, amelyek eddig tabunak számítottak.

15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nos, a tabuterületek feltérképezését talán közös megegyezésnek kellene megelőznie, arról nem is beszélve, hogy az orvosi vizsgálat mindenkiben rossz érzéseket kelt. Összekapcsolni ezt a két helyzetet nem annyira szerencsés.

Kínos vagy kínzós

Egy másik, a kötözős játék egy verziója, mely szerint a férfinak bele kellene csavarni a nőt a lepedőbe, úgy, hogy a kezei is le legyenek szorítva, és semmit ne tudjon csinálni velük, de a feje, a vállai és az alsó lábszára szabadon maradhatnak. A férfi ezután bátran végigcsókolhatja a kilógó részeket.

Női hibák

Mit rontanak el a leggyakrabban a nők az ágyban? Videónkból kiderül.

Igazán örömteli élmény lehet a nőnek múmiaként részt venni az akcióban. Vannak azonban ennél is meredekebb ötletek arra az esetre, ha valaki kínozni szeretné a párját. Az egyik szerint fagyassz le néhány üveggolyót, amiket szórj szét az ágyon, majd fektesd rájuk a partneredet. Elég kellemetlen élményben lesz része szegénynek.

Egy másik kedves ötlet pedig azzal kezdődik, hogy felváltva fújjatok lufit, majd engedjétek el úgy, hogy menekülő-útvonalát a másik testén írja le. Születésnapi partira kiváló ötlet. 

Te hallottál már olyan szextippet, amit inkább kínosnak, mint működőképesnek találtál?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük