A legbutább szextippek a netről

Többet ártanak, mint használnak

Nézd meg, miért érdemes kritikával fogadnod az erotikusnak szánt jótanácsokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki olyan ötleteket keres, melyekkel fellendíthetné a rutinszerű együttléteket, sok olyasmivel találkozik, ami lehet, hogy mulatságos, de erotikusnak igencsak kevéssé mondható.

Íme, néhány nem annyira szexi ötlet, mellyel csak jó esetben sikerülhet elkerülnötök a kínos pillanatokat. Viszont jól illusztrálja, hogy olykor a kreativitás is vakvágányra futhat.

Egy kerek és lyukas étel

Igaz, hogy az étkezés és a szex is az érzékekhez kapcsolódik, ám nem biztos, hogy érdemes keverni a kettőt. Ehhez képest a másik testéről étkezés különös népszerűségnek örvend a tanácsok között. Az egyik magazin azt javasolja, hogy nemes egyszerűséggel húzz egy lyukas fánkot a párod férfiasságára, és edd le róla.

Persze a férfinak, aki szeret veszélyesen élni, valószínűleg nincs kifogása ellene, hogy ily módon szolgálja fel a vacsorát, de azért az evést mégiscsak jobb tányérról intézni.  

Nem kell félni a nővérkétől

A különböző szerepjátékok is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek közül az egyik a klasszikus orvosos vagy nővérkés játék.

Az ötlet szerint, miközben te az ápolónő szerepébe bújsz, vizsgálat címén felfedezheted a párod testének minden rejtett szegletét, beleértve azokat is, amelyek eddig tabunak számítottak.

Nos, a tabuterületek feltérképezését talán közös megegyezésnek kellene megelőznie, arról nem is beszélve, hogy az orvosi vizsgálat mindenkiben rossz érzéseket kelt. Összekapcsolni ezt a két helyzetet nem annyira szerencsés.

Kínos vagy kínzós

Egy másik, a kötözős játék egy verziója, mely szerint a férfinak bele kellene csavarni a nőt a lepedőbe, úgy, hogy a kezei is le legyenek szorítva, és semmit ne tudjon csinálni velük, de a feje, a vállai és az alsó lábszára szabadon maradhatnak. A férfi ezután bátran végigcsókolhatja a kilógó részeket.

Női hibák

Mit rontanak el a leggyakrabban a nők az ágyban? Videónkból kiderül.

Igazán örömteli élmény lehet a nőnek múmiaként részt venni az akcióban. Vannak azonban ennél is meredekebb ötletek arra az esetre, ha valaki kínozni szeretné a párját. Az egyik szerint fagyassz le néhány üveggolyót, amiket szórj szét az ágyon, majd fektesd rájuk a partneredet. Elég kellemetlen élményben lesz része szegénynek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egy másik kedves ötlet pedig azzal kezdődik, hogy felváltva fújjatok lufit, majd engedjétek el úgy, hogy menekülő-útvonalát a másik testén írja le. Születésnapi partira kiváló ötlet. 

Te hallottál már olyan szextippet, amit inkább kínosnak, mint működőképesnek találtál?

Ezt is szeretjük