18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 kényes kérdés az orális szexről
Csak 18 éven felülieknek!
Sokan azért nem mernek kérdezni, mert kérdésük túl egyszerűnek tűnik, vagy maradinak tarthatják őket.

Az orális szex hihetetlen örömforrás lehet. Persze csak akkor, ha mindketten felhőtlenül adnak és kapnak. Van, aki nem tartja normálisnak, van, aki fél, hogy barátja nem találja kívánatosnak ott lent. Kérdések és válaszok.

- Barátom számára majdhogynem válóok, hogy a magam részéről az orális szexet egyszerűen nem tartom normálisnak.

A szexuális életben nem játszik szerepet igazán az a kérdés, hogy mi a normális, vagy mi nem. Csak annak van jelentősége, hogy bizonyos szexuális játékok mindkét félnek örömet okoznak, vagy nem.

Az is kérdés lehet, hogy képes-e az egyik fél a másik kedvét meghozni olyan figurákhoz, melyet az még nem ismer. Barátodat az idegesíti valószínűleg, hogy lenézően beszélsz egy olyan figuráról, mely számára élvezetes. A szex esetében morális ítéletek gyakran alapulnak előítéleteken.

- Különös intenzitással élem át a csúcspontot, ha partnerem orálisan elégít ki. Én a magam részéről azonban valahogy idegenkedem attól, hogy ily módon okozzak neki élvezetet. Mi ennek a magyarázata?

Ha egy férfi partnernőjét orálisan izgatja anélkül, hogy az egyidejűleg aktív, többnyire a nő jobban el tudja engedni magát, mint bármilyen más szexuális játék közben. Először is: ő nem lát téged – hiszen sok nőt zavar, hogy partnere orgazmus közben láthatja az arcát. Másodszor: a nőnek semmivel nem kell törődnie. Teljes mértékben arra összpontosíthat, hogy mit érez. Mindeközben a klitoriszt igen erős ingerek érik. A klitorisz területén történő orgazmus sok esetben intenzívebb, mint a vaginális, és könnyebben kiváltható. Habár sok nő ezt a változatot passzív módon élvezi, attól visszariadnak azonban, hogy partnerükön mindezt tevékenyen kipróbálják. Többnyire attól félnek, hogy társuk hirtelen ejakulál. A férfi lehetőleg ne támadja le barátnőjét, kezdeti gátlásait fogadja el, és pontról pontra le kell tudnia mérni, hogy partnernőjével meddig mehet el.

- Vannak férfiak, akik az orális szexet visszataszítónak találják. Talán emiatt vannak gátlásaim, hogy barátommal kipróbáljam?

Félre kell tenni ezeket a gátlásokat. Sok nő szégyenkezik ok nélkül testnedvei miatt, és azt képzeli, hogy rossz szagú. Azonban egy frissen zuhanyozott nő intim területei – a szerető férfi szemében – igenis kellemes illatúak. Orális szex előtt mindenképpen mellőzd az intim dezodorokat. Ha azonban a zuhanyozást követően is bizonytalan érzésed támadna intim zónáid illatával kapcsolatban, szerezz be valamilyen fogyasztásra is alkalmas biominőségű illóolajat olyan aromával, melyet partnered szeret, például rózsaolaj, narancsolaj, mandulaolaj. A rossz szag hátterében fertőzés is állhat, ha ilyet tapasztalsz, akkor keresd fel nőgyógyászodat.

- Undorodom attól, hogy orális szex közben lenyeljem az ondót. Hogyan kerülhető ez el?

Ha nagyon idegenkedsz tőle, ne kényszerítsd magad semmire.
Fejezd be a kezeddel. A férfi sóhajaiból érzékelhető, ha közeledik az orgazmus felé. Az orgazmus és a magömlés egy-két másodperces fáziskéséssel következik be.

- Barátom szinte megvadul attól a gondolattól, hogy a számmal eljuttathatom az orgazmusig. Én is kíváncsi vagyok, de teljesen tapasztalatlan.

Csak arra kell figyelned, hogy óvatosan bánj társad péniszével és heréivel. Egy férfinak a herék és környékük a legérzékenyebb területei, és a legapróbb durvaság is a mennyei élvezetek helyett pokoli fájdalmat tud okozni.

Figyelj arra, hogy fogaid soha ne sértsenek, tehát ajkaid takarják metszőfogaidat. Az említett területeken a legfinomabb rágcsálás is fájdalmas lehet. Ami fontos, hogy mozdulataid egészen finomak és ritmusosak legyenek.

Ennél a szerelmi játéknál már szükséges némi türelem. Bizton állítható: gyakorlat teszi a mestert. Hagyd, hogy a helyzet magával ragadjon, de mindig tartsd észben, hogy itt az óvatosság a legfontosabb szempont.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük