Tényleg sablonos a karácsonyi lánykérés? 5 nő mesélte el, mennyire romantikus volt az ünnepi eljegyzésük
A nők mesébe illő, de valós történetei bebizonyítják, hogy nagyon is romantikus lehet egy karácsonyi lánykérés.

karacsonyi lanykeres
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor rengeteg lánykérés történik. A meghitt hangulaton felbuzdulva ugyanis számtalan férfi gondolja úgy, hogy itt az ideje gyűrűt húzni szerelme ujjára, ami mellesleg meglepetésnek is tökéletes. Az ünnepi eljegyzések viszont éppen ezért sokak szerint unalmasak, sablonosak, sőt, vannak, akik úgy gondolják, túl kényelmesek is: nem kell különleges dátumot kitalálni, nagyobb dolgokat szervezni, sőt, karácsonyi ajándékra sincs szükség, mivel ott az a bizonyos ékszer. 

Persze, mindenkinek más a véleménye, de az biztos, hogy a következő pasik, bár az ünnepek alatt tették fel a nagy kérdést, igazán kitettek magukért. Nők meséltek a neten extra romantikus, már-már filmbe illő eljegyzéseikről.

Amikor valaki más is segített

- A párom anyukája felhívott minket, hogy el tudnánk-e esetleg ugrani hozzá megsétáltatni a kutyáját. Többször is történt már ilyen, szóval egyáltalán nem gyanakodtam. Amikor odaértünk, elmentem a gyönyörű karácsonyfa mellett, és rögtön kiszúrtam mellette egy állathordozót. Rögtön kérdezgetni kezdtem, hogy ki kapott cicát, mire Alec azt mondta, nyissam ki és nézzem meg. Belenéztem, és ott volt egy gyönyörű, kék franciabulldog-kölyök, én pedig szinte sokkot kaptam. Megkérdeztem, hogy a miénk-e, mire Alec azt mondta, nézzem meg a nyakörvét. Ez állt rajta: Hozzám jössz feleségül? - mesélte egy nő, aki ennél tökéletesebb lánykérést el sem tudott képzelni.

lanyeres kutyaval

- Elmentünk egy karácsonyi koncertre, majd úgy döntöttünk, hogy hazafelé inkább gyalog indulunk el. Egy parkon át sétáltunk, ahol egy utcai zenész gitározott. Először a Foo Fighters Walking After You című száma keltette fel a figyelmemet, mert ez az egyik kedvencem, majd jött egy másik, Ed Sheerantől a Thinking Out Loud. Utána már csak arra emlékszem, hogy a párom térdel előttem, és elmondja, mennyire szeret, és velem akarja leélni az életét. Természetesen igent mondtam, és amikor felhúzta a gyűrűt az ujjamra, mindenki tapsolt körülöttünk. Kiderült, hogy az egészet előre megszervezte.

- Az anyukám felhívott, hogy elvitte korcsolyázni az apukámat, de, amikor visszaértek a kocsihoz, észrevették, hogy defektes lett az egyik kerék, ezét megkért minket, hogy menjünk el értük. Odaértünk, és a pálya mellett sétáltunk épp, amikor észrevettem, hogy ott vannak a legközelebbi rokonaim, nagyjából harmincan, és egy táblát tartanak, melyen a következő felirat áll: „Hozzám jössz feleségül?” Aztán a nővérem rögtön átnyújtott a páromnak egy hógömböt, amiben ott volt a gyönyörű gyűrű. Jonathan letérdelt, és megkérte a kezemet. Persze, hogy azonnal igent mondtam - mesélte egy Jaelyn nevű hölgy.

A cikk az ajánló után folytatódik

A legromantikusabb helyszínek

- Éppen sorozatot néztünk, amikor Nolan megkért, hogy menjek el vele egy fenyőfarmra. Odaértünk, majd azt mondta, mutatni akar valamit, aztán, mikor továbbmentünk, rámutatott egy fára, amin abban a pillanatban kigyúltak a fények. Majd odament, levett róla egy levelet, és felolvasta. Aztán azt kérte, forduljak meg, és, mire odanéztem, az összes fán ragyogtak az égősorok. Végigvezetett az úton, letérdelt, és megkérte a kezemet. Szinte sokkot kaptam, hihetetlenül gyönyörű volt - mesélte egy Mikaela nevű nő.  

- Álmaim lánykérését valósította meg a párom karácsonykor Disneylandben. Nem a körhintán, hanem egy hatalmas, feldíszített karácsonyfa előtt tette fel a kérdés. Egyszerűen csodálatos volt - mesélte egy másik menyasszony.

Meseszép téli eljegyzési fotók

Néhány pasi nemcsak a varázslatos téli lánykérést szervezte meg, hanem azt is, hogy éppen jelen legyen egy fotós vagy ismerős, aki megörökíti a romantikus pillanatot. A leggyönyörűbb eljegyzési fotókat válogattuk össze, melyek annyira káprázatosak, hogy még a lélegzeted is eláll tőlük.

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük