18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Lapozgattad már a Káma-szútrát? 4 póz, amit próbáljatok ki (18+)

A Káma-szútra lapjai olyan pózokra taníthatnak meg, amelyek új dimenziókba emelik a szexet.

A legtöbb pár, ha megtalálta azokat a szexpózokat, amelyek számára elhozzák a remélt élvezetet és orgazmust, általában lecövekel, és nem nagyon próbálgatja tovább a pozitúrákat, hiszen azt, ami jól bevált, nem akarja újért feladni.

Kitapasztalni, mi a jó és hogyan, jó, és kell is egy párkapcsolatban, hiszen ez alapköve a szexuális oldalának. Az azonban már kevésbé jó döntés, ha egy pár mindig csak ugyanabban a néhány pozícióban szeretkezik, és nem próbál ki semmi újat, hiszen ez a szex rutinná válásához vezethet, még ha két ember nagyon szereti és kívánja is egymást.

Mindig érdemes új dolgokat kipróbálni, illetve színt vinni mindabba, ami a hálószobában történik. Ehhez egy jó kézikönyv lehet a Káma-szútra, a Vátszjájana indiai filozófus által írt ősi, eredetileg szanszkrit nyelvű mű, amely összefoglalja az emberi szexualitás tudományát.

Ebben több tucatnyi izgalmas szexpóz leírását találni, melyek közül most  kiemeltünk négyet. Próbáljátok ki őket!

Nirvána póz

Már a neve is ígéretes. Noha ez viszonylag klasszikus póznak számít, valójában mégsem az. Ebben a pozitúrában a nő hanyatt fekszik, és megkapaszkodik például az ágy végében, hogy stabilan tarthassa magát. Lábait azonban nem tárja szét, hanem összezárva tartja, a férfi pedig így hatol be. Miközben mindketten mozognak, az összezárt lábaknak köszönhetően az élvezet még intenzívebb, hiszen a klitorisz a lábak közelsége révén plusz ingerlést kap.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Indiai misszionárius póz

A misszionárius talán a legismertebb és általában a legkedveltebb póz az emberek körében, ám ennek van egy indiai verziója is. A nő háton fekszik, térdeit felhúzza. A férfi a nő fölé hajol, a kezén megtámaszkodva. Amikor a behatolás megtörténik, a nő kicsit felemeli a csípőjét - ami a felhúzott lábak révén könnyen megy -, így a férfi mélyebben tud a nőbe hatolni. Mivel a behatolás mélyebb, és a férfi ágyéka a ritmusos mozgás következtében hozzá-hozzáér a klitoriszhoz, nagyobb az élvezet.

7 bájos, hétköznapi apróság, mely feléleszti a szerelmet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hintaló póz

Némiképpen hasonlít ez a póz a lovagló pózra, ám az a különbség, hogy ennél a férfi nem fekszik, hanem ül, lábait pedig kissé behajlítja, szinte mintha törökülésben ülne. A nő a férfi fölé térdel, lábai kétoldalt helyezkednek el, így ereszkedik a férfi ölébe. Ennél a póznál inkább a nő irányít, nem a férfi, ő az, aki meghatározza a gyorsaságot és a behatolás mélységét.

A pasik kedvenc női testrészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szétnyíló bambusz póz

Ez a póz kíván némi lepedőakrobatikát. A nő a hátára fekszik, a férfi pedig fölé helyezkedik térdelő pozícióban, és így hatol be. A nő az egyik lábát az ő vállára helyezi, a férfi egyik kezével tartja azt, hogy stabil legyen. A férfi másik keze szabad, ezen tud támaszkodni. A nő mindkét keze szabad, így ő azt tehet, amihez éppen kedve van. Egy-egy simogató mozdulatot tehet a férfi péniszén, de akár magához is nyúlhat, miközben az aktus zajlik.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük