Jogosan gyanakszol a párodra?
Egy módszer, amellyel kiderítheted
Ne hagyd, hogy felőröljön a bizalmatlanság, mely tönkreteheti az egész kapcsolatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kellemetlen érzéseket és helyzeteket teremthet, mikor elbizonytalanodsz, és árgus szemekkel kezded figyelni a párodat. De vajon honnan tudhatod, egyszerűn csak rossz passzban van, mondjuk egy pechszériába került, avagy szándékosan próbál meg az orrodnál fogva vezetni téged?

Mi a jó taktika ilyenkor? Figyelni, elemezni, majd szembesíteni őt a nyomozásod végeredményével? Esetleg az első gyanús jelnél őszinte beszélgetést kezdeményezni? Minek higgyél ilyenkor, a megérzéseidnek, netán a szemednek és fülednek?

Különleges női átvilágítás

Mintha a vesémbe látnál. Talán neked is mondták már ezt férfiak, akik többsége tiszteli, ugyanakkor féli is az úgynevezett női megérzést. A gyengébbiknek tartott nem képviselői sokszor valóban ösztönösen szúrják ki az átverést, és képesek felfedni, mi zajlik a háttérben, anélkül is, hogy konkrét bizonyítékuk lenne rá.

Nem velünk született médiumi tehetség ez, hanem másfajta kommunikáció. Mi, nők, ugyanis jobban odafigyelünk a testbeszédre, mint a férfiak. Nem hagyatkozunk csupán a másik fél szavaira, leolvassuk azt is, amit mozdulatokkal üzen mellé. A teljes képet nézzük, a vészcsengő pedig azonnal jelez bennünk, ha az, amit hallunk, nincs összhangban az előadás módjával. Na, ez okozza aztán a legtöbb galibát. Mert elég egy apró tévedés, és kártyavárként omolhat össze az addigi életed.

A felderítő esik csapdába

Lehet persze, hogy megalapozott az a rossz érzés, amely hirtelen a hatalmába kerít téged. De hogy biztos legyél benne, úgyis utánajársz.

Belenézel a párod telefonjába, beleolvasol a levelezésébe, netán egyéb, rajtaütésszerű hadjáratokat is indítasz, hogy ellenőrizd, valóban a haverjaival sörözik-e, tényleg üzleti vacsorára ment, illetve ott ücsörög a körzeti orvosi rendelőben, ahogy mondta. A sikeres leleplezés azonban általában nem nyeri el a jutalmát. Amennyiben ugyanis rajtakapod valami hamisságon, sokkal rosszabbul érzed majd magad. A szembesülés kockázatosabb, mint a reménykeltő bizonytalanság. Hiszen a feltétlen bizalom akkor sem áll könnyen helyre, ha a másik netán sikerrel kimagyarázza a történteket.

A tudattalan félelmeiden nem segít az sem, hogy tudatosan nagyon szeretnél hinni neki. Sajnos még ennél is kellemetlenebb a helyzet, ha ok nélkül feltételeztél álnokságot róla. Úgy érzed majd, cserbenhagyott a józan ítélőképességed. Innentől kezdve szemellenzőt öltesz, és azt sem mered majd észrevenni, ami szinte kiböki a szemed. Így vagy úgy, a párkapcsolatod gyorsan véget érhet.

Létezik-e recept a boldogságra?

Na, de akkor mit tegyél? A legfontosabb, hogy magadban bízz meg. Soha nem az számít ugyanis, mások hogyan viselkednek veled. Az igazi kérdés: te mit szeretnél?
Gondolkodj el a következőkön.

Valóban ez a férfi az igazi számodra? Hol vannak a határaid, mit tudsz elviselni, és mi az, ami már nem fér bele az értékrendedbe?
Láttam olyan párkapcsolatot, amelyben a folyton szélhámoskodó férfi boldogan élt naiv párjával, aki a legjobbakat tételezte fel róla, és soha, egyetlen pillanatra nem szűnt meg kételkedni benne.

És láttam azt is, hogy a korábbi kudarcok hogyan tehetnek túlzottan gyanakvóvá egy nőt, aki megelőző csapásokkal már akkor porrá zúzza a bimbózó szerelmet, amikor még bármire esélye lehetne. Önismerettel, saját célok kitűzésével, önálló döntések meghozatalával védheted ki a nem megfelelő helyzeteket és partnereket.

Valódi találkozás téves célpontok helyett

A családállítás módszere nem tudja kideríteni, vajon átver-e, netán megcsal-e téged a párod. Azt viszont felfedheted a segítségével, hogy mi hat lélekszinten közöttetek - milyen erős a kötődés, van-e mire alapozni, ha komolyra fordulna a kapcsolatotok.
Hogyan működik mindez? Ha eljössz egy csoportba, illetve egyéni üléses állításra, különleges technikák segítségével megláthatod azokat a tudattalanodban elraktározott érzéseket, összefüggéseket, családi hitmondatokat, fogadalmakat, amelyek a párválasztásodat irányítják.

Megtudhatod tehát, hogy miben és mennyiben térnek el a melletted feltűnő, ám például folyton gyanakvásra okot adó férfiak a számodra ideális társtól. Előbbieket valamiért bevonzod ugyanis, utóbbi megtalálására pedig csak akkor lehet esélyed, ha valóban annak mutatod magad, aki lenni szeretsz.

Ez a számodra minden szempontból megfelelő férfi csakis úgy tud majd boldoggá tenni téged, ha olyannak lát, minden elvárásoddal, jó és kevésbé előnyös tulajdonságoddal együtt, amilyen valójában vagy. Tévúton jársz tehát akkor is, ha jogosan gyanakszol, és akkor is, ha eltúlzod a bizalmatlanságot. Mindkét eset arra figyelmeztet, valami nem stimmel, valamin sürgősen változtatnod kellene ahhoz, hogy valóban boldog lehess valakivel.

OLVASD EL EZT IS!

szenyo
  • féltékenység
  • párkapcsolati probléma

Óránként három ellenőrző telefon

Ezt is szeretjük