18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amit tegyél meg, ha elégedetlen vagy az ágyban

Néhány apró trükk segítségével elháríthatod az akadályokat a fergetes szex útjából.

Ha szexre kerül a sor, a nők sokkal bonyolultabban működnek, mint a férfiak - ez nemcsak közvélekedés, hanem tudományos tény is. Ennek egyik része, hogy a nők gyakran kevésbé képesek ilyenkor fókuszálni, mint a férfiak, és nehezebben tudják kikapcsolni az aggodalmaikat.

Ez egyes kutatók szerint az ősi időkre vezethető vissza, amikor nem lehetett annyira elmélyülni a szeretkezésben, hogy közben valaki fél szemmel ne figyelte volna a környezetét, nem jön-e valamilyen ragadozó, amelyik zsákmányt lát bennük.

Mégis úgy tűnik, a nőknek okoz nagyobb gondot, hogy kicsit kikapcsolják a hétköznapi problémákat, hogy élvezni tudják azt, ami az ágyban zajlik. Így némi gyakorlatot igényel, hogy valaki valóban jelen tudjon lenni az adott pillanatban, de úgy tűnik, ez egyben az egyik kulcs is a szexuális elégedettséghez.

Tedd félre a bevásárlólistát!

A kutatások szerint az egyik leggyakoribb gátló tényező, hogy az ember egyszerűen elkalandozik szex közben. Fejben megírja a bevásárlólistát, az elszántabbak egy-két hétre előre megtöltik a naptárat, miközben zajlanak az események.

A szakember szerint a következőket érdemes tenni, ha ilyenkor jutnak eszedbe a megoldandó feladatok: gondolatban valamennyit rakd félre egy polcra, amire azt írták: nem most, és határozd el, hogy amikor eljön az ideje, újra előveszed őket.

Ha kicsit gyakorolod ezt a technikát, egyre könnyebben tudsz majd kiszállni a gondolatok ismétlődő köreiből, és azt is észreveheted, hogy nem felejted el a dolgokat csupán azért, mert nem azonnal végzed el őket. 

A pasik kedvenc női testrészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Maradj a járt úton!

Sokan azért kísérleteznek újabb és újabb szexpózokkal, hogy megtörjék a rutint. Ez persze jó dolog, és sok új felfedezést tartogathat, de emellett nem érdemes elfeledkezni arról sem, ami már bevált. Egyébként sem mindenki szereti túl gyakran váltogatni a pozíciókat - sok nőnek biztonságot ad a bevált út. Főleg nem tanácsos menet közben változtatni. Gyakran az a legjobb, ha úgy fejezitek be, ahogyan elkezdtétek. A lényeg azonban, hogy mindenki azt a módot kövesse, ami által el tud lazulni.

Kényes kérdések

A szexszel kapcsolatban gyakran felmerülhetnek olyan kérdések, amelyeket az ember nem szívesen ver nagydobra. Videónkból ilyenekre kaphatsz választ.

Ne aggódj az alakod miatt!

Szintén gyakori aggodalom a nők körében, hogy vajon hogy festenek, amikor mindenük látszik. Bár egy bizonyos szintig természetes, hogy a lehető legjobban akarsz kinézni, ne hagyd, hogy a saját magadba vetett bizonytalanság kedved szegje, és a negatív gondolatok elvonják a figyelmedet az akcióról.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A férfiak szemében általában sokkal vonzóbb, aki talán nem tökéletes, viszont felszabadult, mint az, akin minden egyes vonal a helyén van, de képtelen elengedni magát. A másik pedig, hogy a férfiaknak teljesen elveszi az eszét, a női test látványa. Aligha akad, aki ilyenkor megszállottan keresi a hibákat. Sokkal inkább arra fókuszál, ami történik, illetve történhet. 

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük