3 árulkodó jel, hogy csak szexet akar tőled a férfi
Vedd észre!
Vannak férfiak akik csak szexet keresnek a nőknél. Ismerd fel őket, hogy ne érjen csalódás!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még ha jó emberismerő is vagy, olykor-olykor téged is cserbenhagyhatnak a megérzéseid, pláne akkor, ha egy sármos férfiról és a közös jövőtökről van szó.

A csalódás nagyon kellemetlen és fájó tud lenni, ezért figyeld meg a pasit, ugyanis tipikus jelei vannak annak, ha csak szexet akar tőled.

Titkolózás

Jellemzően, ha egy férfi szerelmes lesz, akkor alig várja, hogy mihamarabb bemutasson a barátinak, sőt, ha a családjával nagyon szoros a kapcsolata, akkor nekik is. Ez egyfajta próba, mint a középkorban: ha jól szerepelsz, akkor minden akadály elgördül a közös jövőtök elől. Ez persze oda-vissza működik.

Azonban az a pasi, aki kizárólag az ágyába szeretne becsábítani, nem ennyire nyílt természet. Nem mutat be sem a barátoknak, pláne nem a szüleinek, testvéreinek, sőt, olyan közös programokat próbál szervezni, amelyeken lehetőleg sem az ő, sem a te ismerőseiddel nem futhattok össze. Jellemzően valamilyen alig ismert helyre visz - nem ritka, hogy egy egészen más városba szervezi a randevút -, ahol természetesen mindig van lehetőség arra, hogy az ágyban végezzétek.

Ha meg sem próbál megismerni téged

Egy kapcsolat kezdetén az ember igyekszik a másikat minél jobban megismerni, az olyan alapkérdésektől kezdve, mint hogy mi a kedvenc színed, egészen addig, hogy mivel is foglalkozol. Ebből kiindulva nagyon árulkodó lehet, ha már az első randik is folyton szexbe torkollnak, és a pasi még csak nem is veszi a fáradságot, hogy a testi adottságaidon kívül jobban megismerjen.

Az ellenkező nem tagjai könnyebben el tudják fogadni az érzelemmentes szexet, mint mi, nők, így akkor is képesek megmutatni lepedőakrobata mutatványaikat, ha valójában semmit nem éreznek irántad, maximum csak egy szép pofikát és egy kívánatos testet látnak benned.

Légy tehát óvatos, ha a partnered jobban tudja a bugyid méretét, mint például azt, hogy mi is a vezetékneved.

Saját gyönyör

A szex akkor az igazi, ha mindketten ugyanolyan mértékben részesülhettek belőle. Persze a pasik szeretik maguknál tudni az irányítást, de ilyenkor is azon vannak, hogy az együttlét a nő számára is felejthetetlen élmény legyen - jellemzően előbbre helyezik a gyönyörét a sajátjuknál.

Egy hosszú távú párkapcsolatban ez teljesen természetes, ezért, ha ez nálatok pont ellenkezőleg működik, akkor kezdhetsz gyanakodni.

Lehet egy pasi kedves és figyelmes a mindennapokban, de ha az ágyban csak a saját élvezetét próbálja az egekig korbácsolni, téged kizárólag eszközként használva ehhez, akkor biztosra veheted, hogy a komoly kapcsolat még csak meg sem fordult a fejében. Persze előfordulhat, hogy valakit elragad a szenvedély heve, és emiatt lesz kissé egyoldalú az együttlét, de ha ez újra és újra megismétlődik, nem árt, ha végiggondolod a dolgokat.

Téged tévesztett már meg pasi?

Ezt is szeretjük