18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így lehet többszörös orgazmusod! (18+)
Kis gyakorlással nem csak egyszer élheted át a gyönyört az együttlét során. Tudd meg, hogyan juthatsz el többször is a csúcsra!

Elméletileg minden nő képes arra, hogy megtapasztalja a többszörös gyönyör élményét, mivel a férfiakkal ellentétben két aktus között nincs szükségük feltöltődési időre. Mégis, csak kevesen élik át az orgazmust egy ágyba bújás során többször, hiszen - ahogy a párkapcsolatban a legtöbb dolog - ez sem csak a nőn múlik.

Vond be párodat is egy szexi kísérletbe, hogy együtt próbálhassátok ki, milyen az, amikor a falak egymás után sorozatosan megremegnek sóhajaidtól!

Mi az a többszörös orgazmus?

Mielőtt belevágnál a gyakorlásba, fontos, hogy felismerd, ha többszörös orgazmusod volt. A különleges gyönyörnek három különböző típusát lehet megkülönböztetni: egyes nők jól elkülöníthető orgazmusokat tapasztalnak, és két gyönyörhullám között lehet, hogy egy kis szünetre is szükségük van.

A szakaszos orgazmus ehhez képest sűrűbb, de kevésbé intenzív örömhullámokkal jár, melyeket két-tíz perc választ el egymástól: aki hasonlóra képes, annak szünetre sincs szüksége, csupán arra, hogy a gyönyör után kicsit lassabb ütemben folytatódjon az együttlét. Ha még sűrűbben, csupán néhány másodpercnyi vagy alig egy percnyi időközönként jutsz a csúcsra, valószínűleg sorozatos orgazmusod van.

Melegíts be, és érvényesülj!

Ahhoz, hogy az együttlét alatt el tudd engedni magad, és megtapasztalhasd a gyönyört, nem árt, ha már a szex előtt elkezdesz készülni. Legvadabb fantáziáiddal már párod érkezése előtt játszadozhatsz, de az se baj, ha az előjátékot teszed izgalmasabbá azzal, hogy gondolatban mindig egy lépéssel előrébb jársz.

Izgató élmény lehet, amikor minden mást figyelmen kívül hagysz, és csak párodra koncentrálsz, illetve arra, hogy változatos technikákkal minél jobban felizgasd. Ha azonban túl vagytok a vetkőztetős részen, és a bugyid már a sarokban pihen, ne a pasidra, hanem magadra figyelj! Ha ugyanis a saját gyönyöröd helyett azon vagy, hogy neki minél élvezetesebb legyen az együttlét, egyszer is nehéz lesz elérned az orgazmust.

Ne félj, ha a koncentrálás mellett netán az ujjaidra is szükséged lesz: ha csak úgy tudod elérni a csúcsot, bátran segíts magadnak egy kis kényeztetéssel. A pasidnak nem lesz ellenére, hogy a szeme láttára simogatod magad, hiszen a legtöbb férfi számára csak még izgatóbb a szex, ha abban is gyönyörködhet, ahogy a nő odalent tevékenykedik.

Hagyd a pasit is érvényesülni!

Ha szeretnél megtapasztalni egy minden eddiginél különlegesebb szexuális élményt, ne csak saját csajos praktikáidat vesd be, de hagyatkozz a párodra is! Nem lesz ellenére, ha a karjai között többször is eljutsz a csúcsra, hiszen a pasi számára ez hiúsági kérdés: minél nagyobb gyönyört tud okozni neked, annál nagyobb lesz az önbizalma.

Alternatív technikák

Ne feledd, hogy nemcsak a hagyományos aktus során megtapasztalt gyönyör számít orgazmusnak, de az orális szexszel is fergeteges élményeket szerezhetsz. Hagyd, hogy párod bebizonyítsa, nem okoz számára gondot az izgató nyelvlecke: ha mégsem lenne a legjobb orális technikája, segíts neki, hogy pontosan eltalálja ajkaival legforróbb pontjaidat!

Ha nyelvével nem boldogul, lehet, hogy az ujjai ügyesebbek: engedd, hogy bármelyik módszerrel egészen az orgazmus előtti pillanatig izgasson, majd bújjatok össze! Nem muszáj azonban a legjobb résznél leállítanod: az is lehet, hogy az orális szex után még hevesebb lesz az élmény, amit közösen tapasztalhattok meg.

Helyzetek a G-pontra

Ha az együttlét során nem jutsz el könnyen a csúcsra, kérd meg a pasidat, hogy olyan helyzeteket válasszon, melyek elősegítik, hogy pénisze a G-pontodhoz érjen. Erre az egyik legalkalmasabb a klasszikus misszionárius vagy a fordított lovagló pozíció. Ez utóbbi azért is előnyös,  mert aktus közben a csiklódhoz is hozzáférhetsz, ha egy kis extra stimulációra van szükséged.

Szünet nélküli folytatás

Jelezd párodnak, ha érzed, hogy közeledik a csúcspont, azonban, amikor a gyönyör utolsó hulláma is elmúlt, ne álljatok meg! Lehet, hogy szükséged lesz egy kis pihenőre, ha nemi szerved túlérzékeny az orgazmus után, de próbáld úgy intézni, hogy a pasi eközben is hüvelyedben maradjon.

Ezalatt tornáztasd belső hüvelyizmaidat, hogy az ő kedve se múljon el, ha pedig néhány csók után úgy érzed, hogy készen állsz az újabb gyönyörre, kezdjetek ismét mozogni. Lehet, hogy az első után vadabb izgatásra és hosszabb időre lesz szükséged, hogy a második csúcsra is felérj, de az élmény megéri a fáradságot!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük