A sokkal idősebb pasi előnyei
Sokkal kevesebben botránkoznak meg a fiatal nő, idősebb férfi párosításon, mint a fordítottján. Ám nem a pénzről szólnak ezek a kapcsolatok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

25-30 évvel idősebb a párod, de te úgy érzed, hogy boldog vagy, a környezeted mégsem ért meg? Néhány indok, hogy neked van igazad. Egyre gyakoribb napjainkban a fiatal nők és az idősödő férfiak közötti harmonikus párkapcsolat. Bár a társadalom továbbra is kicsit ferde szemmel nézi, mi mégis megpróbáljuk megmutatni az okokat és indokokat, amitől ezek a párkapcsolatok jól működnek.

Van a nők körében egy olyan személyiségtípussal rendelkező szűk réteg, aki kimondottan fogékony arra, hogy idősebb partnere legyen. Az idősebb férfiakhoz vonzódó nők általában színes egyéniséggel rendelkeznek, és hajlamosak arra, hogy csábítással kerüljenek a figyelem középpontjába.

Ők nem adják oda magukat akárkinek, de ha igen, akkor igénylik azt, hogy a férfi védelmezze őket. Sokan a pénz számlájára írják az ilyen kapcsolatokat, pedig sokkal inkább lelki okok sejthetők a háttérben.

Előnyök a kapcsolatban

Tapasztalat

Az idősebb férfi elsőszámú előnye a tapasztalat. Ez az említett nőtípust azonnal lehengerli. A férfi tudja, hogyan kell bánni a nővel, mikor érdemes komolyan venni. Az, hogy ismeri az életet, sok fiatal nő számára vonzó, hiszen tanulhatnak a férfitól. Szintén fontos, hogy a férfi jó pár nő után szexuálisan is nagy tapasztalattal rendelkezik. Sok fiatal férfi nem ismeri a női testet, és ügyetlen. Egy idősebb férfi tudja, hova nyúljon, és mit csináljon, hogy párjának jó legyen. Ráadásul gourmandként nem siet sehova, inkább a folyamatot élvezi, mint az orgazmust hajszolja.

Biztonság

Az idősebb férfi, hasonlóan egy apához, biztonságot nyújt fiatal társának, elsősorban érzelmileg. A nők egy kapcsolatban ezt keresik. És egy higgadt, idősebb férfi, ha túl van a kapuzárási pánikon, már nem akar mindenkit lefektetni.

A biztonságérzet természetesen jelenthet anyagi biztonságot is, de nem ez a jellemző. Ha erről van szó, akkor általában nem az játszik szerepet, hogy a férfi eltartsa a nőt, de az igenis számít, hogy nem kell filléres gondokon aggódni, mint egy pályakezdővel.

Monogámia

Ötven éves korra a férfi megtanulja értékelni a nőt, és rádöbben arra, hogy milyen komoly tényező az életében. Ekkorra érik meg igazán arra, hogy mély érzelmi köteléket tudjon megélni egy kapcsolatban. Nem fog félredobni egy jól működő kapcsolatot egy alkalmi viszonyért, és nem is kockáztat egy szép éjszaka kedvéért.

Intelligencia

A nők szívesen néznek fel partnerükre. Sok határozott és iskolázott nő ezért választ magának idősebb, vezető beosztásban lévő férfit. Egy intelligens idősebb férfi sokkal inkább vonzó lehet, mint egy feszes huszonéves, akivel ugyan jókat lehet hancúrozni, de a politikához nem ért, és nem lehet vele elcsevegni, egy kiállítás meglátogatásáról már nem is beszélve.

Türelem

Egy idősebb férfi már sokat látott. Síró, hisztiző, követelőző nőt. És tudja, hogy nem mindig kell komolyan venni. És türelmesen megvárja, amíg elvonulnak a hullámok.

Sokkalta elnézőbb, amennyiben a nőnek a munkahelyen túlóráznia kell, vagy éppen a lányokkal el akar rohanni egy esti traccspartira.

A végén álljon itt egy pszichológus meglátása:

"Az a jó benne, hogy eddigre a férfi már kitapasztalta a határait, nem kapkod és kísérletezget, így nem játszik emberi életekkel. Már megtanulta értékelni, ha olyat kap, amire szüksége van."

Ezt is szeretjük