Megható kéréssel fordult a 79 éves férfi a fodrászhoz: meg akarta tanulni, hogy göndörítse be felesége haját

A szalon összes dolgozója meghatódott az idős férfi kérésén, és nagy szeretettel, türelemmel tanították meg a göndörítés fortélyaira.

Idős férfi kérése a fodrásztól
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindig megható látni, hogy az idős párok sok együtt töltött évtized után is úgy szeretik egymást, mint amikor egymásra találtak - ha csak nem jobban. Sok olyan házaspár van, akik a hosszú évek múltán is kézen fogva sétálnak, puszikat adnak, és mindent elkövetnek, hogy boldoggá tegyék férjüket, feleségüket.

Nemrégiben egy 79 éves férfi története járta be az internetet, aki talán elsőre meglepőnek tűnő kéréssel sétált be egy fodrászszalonba. Miután azonban kiderült, mi volt az oka a látogatásának, mindenki szeme könnybe lábadt.

Megható kéréssel fordult az idős férfi a fodrászhoz

Egy kanadai fodrászat osztotta meg a Facebookon a nem mindennapi sztorit. Egy nap egy idős úr látogatott el hozzájuk, ám nem azért ment, hogy a dolgozók megigazítsák a frizuráját. Arra kérte a szalon alkalmazottjait, hogy tanítsák meg őt arra, hogyan is göndörítheti be a felesége haját.

This lovely gentleman came in today to learn how to curl his wife’s hair. His wife is unable to curl her own hair and...

Közzétette: Hair Design By Britney – 2021. április 22., csütörtök

Elárulta, az asszony mindig is nagy figyelmet fordított sminkjére és tincseire, valamint arra, hogy tökéletes legyen a megjelenése. Az elmúlt időszakban azonban sokat romlott a látása, így nagyon nehézkesen tudja megcsinálni haját, ráadásul a göndörítővel is számtalanszor megégette már magát. Férje ezért is döntött úgy, hogy átveszi tőle a feladatot, és egy profi fodrász segítségét kéri, hogy a lehető legjobb munkát végezhesse.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Carrie, a fodrász nagyon meghatódott a kérésen, és teljesen ingyen megtanította a férfit a göndörítés technikájára. Elárulta, 31 éve dolgozik a szakmában, de sosem találkozott még hasonló esettel, és nagyon szívesen segített az idős úrnak, aki az ott töltött idő alatt feleségéről is mutatott nekik képeket, miközben azt mesélte, szerelme mennyire gyönyörű és tehetséges. Közben kiderült az is, hogy már több mint ötven éve házasok, szerelmük pedig végig töretlen maradt. A szalon dolgozói nemcsak azt mutatták meg neki, hogyan göndörítheti be az asszony rövid haját, hanem azt is, hogyan segíthet neki a sminkelésben, és hogyan viheti fel pilláira a szempillaspirált.

Az internetezők teljesen odáig voltak a történetért, rengetegen lájkolták és megosztották a bejegyzést, és sokan azt is kiemelték: ilyen az igazi, örökké tartó szerelem.

Képeken az igaz szerelem

Vannak olyan szerencsés párok, akik ötven vagy akár 75 év házasság után is ugyanolyan boldogok együtt, mint akkor, amikor összekötötték az életüket. Persze, az ő életükben is voltak nehézségek és hullámvölgyek, de a fotók alátámasztják, érzéseik még mindig elképesztően erősek. A körülöttük élő családtagok megörökítették szüleik, nagyszüleik romantikus pillanatait, melyekről egyértelműen látszik, mennyire szeretik egymást. A következő felvételeket nehéz mosolygás vagy meghatódott könnyek nélkül végignézni.

93 évesen is minden héten randira viszi a feleségét a nagypapa - 10 megható fotó, ami bizonyítja: létezik örök szerelem

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük