Az 5 legbosszantóbb mondat a pasi szájából, amitől minden nő a falra mászik
Ezen mondatok hallatán a legtöbb nő kiszaladna a világból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veszekedéstől mentes kapcsolat nincs, és ez nem is lenne egészséges dolog, ám ettől függetlenül a párok rendszerint igyekeznek elkerülni a vitákat. Vannak azonban mondatok, amelyektől az ember egy-kettőre kijön a béketűrésből, és nem tudja szó nélkül hagyni.

A következő mondatokat általában pasiktól hallani, és bizony, eléggé sértik a női füleket. A te párod szokta ezeket mondani?

Meddig készülődsz még?

Amikor az ember lánya szépítkezik, és a tetejében még igyekszik is, hogy a párjának ne kelljen sokáig várakoznia, a lehető legidegesítőbb mondat, ami elhangozhat, az, hogy meddig tart még a készülődés. A pasiknak be kellene látniuk, hogy a végeredményt, amire ők azt mondják, gyönyörű, nem két percig tart összehozni.

Minek vetted ezt a táskát?

Vajon minek? Nyilvánvalóan azért, mert nőként az ember szeret jól kinézni, és tetszeni a párjának. Ha ehhez az kell, hogy a tizedik táska vagy a tizenkettedik pár cipő is bekerüljön a gardróbba, azt igenis el kellene fogadnia a férfitársadalomnak. Pláne, mivel az ő szemük gyönyörködtetése végett is kell a sok csinos holmi.

Anyukám azt mondta...

Nincs annál kiábrándítóbb, mint egy felnőtt férfi, aki nem tud leszállni az anyukája szoknyája széléről. Nincs azzal baj, sőt, nagyon szép dolog, ha valaki jóban van az édesanyjával, és néha kikéri a véleményét dolgokban. Döntenie, a mindennapokban élnie azonban nem az anyukája irányítása alatt kellene.

Semmi

Ez a semmi azonban nem ugyanaz a semmi, mint a nők esetében. Azt a semmit ugyanis a nők rendszerint a mi a baj kérdésre adják válaszul, amikor dühösek. A férfiaknál ugyanakkor szó szerint a semmit kell a szó alatt érteni, vagyis, amikor egy árva szót nem szólnak arra a problémára, amit a nő hosszasan felvázolt.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem tudok ezzel mit kezdeni

Ha pedig szól is, és csak ezt a mondatot képes elmakogni, az is nagyon bosszantó tud lenni. A nő ugyanis nyilvánvalóan azért ecseteli az aktuális dolgot, mert foglalkoztatja, és szeretne rá közösen megoldást találni. A férfi viszont ezzel a mondattal emeli kalapját, és azt kommunikálja felé, hogy nem szándékozik energiát fektetni az ügybe.

Ezt is szeretjük