Ilyen barátnőre vágyik a férfi
Benned mennyi van belőle?
Vannak olyan tulajdonságok, melyek a legtöbb férfi számára fontosak a kapcsolatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a külső, úgy a belső tulajdonságokat illetően is mindenkinek más az igénye, és más típusú nő mellett érzi úgy, megtalálta az igazit. Van azonban néhány közös jellemző, ami mellett a legtöbb férfi leteszi a voksát. Magadra ismersz?

Önálló

Ha boldog párkapcsolatot akarsz, fontos, hogy úgy lépj bele, hogy egyszerre vagy önálló, de kötődésre képes.

Nem vezet jóra, ha a másiktól várod, hogy megoldja az érzelmi problémáidat. Azt szokták mondani, akkor áll készen valaki a kapcsolatra, ha egyedül is jól érzi magát a bőrében, és ez igaz is, amellett, hogy kevesen vannak, akiknek ne hiányozna a párkapcsolat a teljes élethez. De jobb feltételekkel indulsz a számodra megfelelő kapcsolathoz vezető úton, ha megállsz a saját lábadon, illetve kialakítottad a saját ízlésed és értékrended, mint ha mindig másokhoz alkalmazkodsz.

Igényes

A férfiak számára fontos a külső, de míg a szépségideál mindenkinek mást jelent, az igényességnek vannak közös vonásai. Törekedj arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, és kiemeld a szépséged, de ne légy megszállottja a külsőségeknek.

A legtöbb férfi a természetesség híve, és mivel feltehetően ők sem tökéletesek, neked sem kell szégyellned kisebb-nagyobb hibáidat. 

Nyomás nélkül

A férfiaknak különös receptoraik vannak arra, hogy a legkisebb lelki nyomásgyakorlást is megérezzék, és elfussanak előle az ellenkező irányba - ami főleg a kapcsolat elején lehet döntő fontosságú. A férfi szereti úgy érezni, hogy ő az irányító fontos kérdésekben.

Ezért, ha azt sejti, hogy erőltetsz valamit, vagy rá akarod venni valamire, gyanakodni kezd, és úgy érzi, már nem ő dönt, hanem kényszer hatására kellene cselekednie, így inkább kihátrál. Ugyanez érvényes a kapcsolat egyes fázisaiban, legyen szó az összeköltözésről vagy épp a házasságról. Bízd rá, hogy ő tegye meg az első lépést, és a bizalmad megteremti neki a lehetőséget.

Az ideális barátnő

Férfiak vallanak arról, mit keresnek a nőben. Videónkból kiderül, milyen értékek győznek.

Hagyd, hogy tiszteljen

Ahogyan bizonyára te is szeretnél felnézni arra, akit párodul választasz, a férfinak is fontos, hogy tisztelhessen. Vagyis ne nézz el mindent, és ne fogadd el, ha valaki rosszul bánik veled - akár érzelmileg, akár fizikailag.

Ezért nem érdemes például olyan férfival kezdened, aki már házas, vagy épp a munkájával jegyezte el magát. Becsüld magad annyira, hogy tudd, milyen kompromisszumokat nem kell megkötnöd.

Ezt is szeretjük