Tizenéves korában jött rá, hogy rossz testbe született - Képeken mutatta meg, hogyan változott meg a hormonterápiától
Natalie Zamani tinédzserkorában jött rá, hogy transznemű, de csak 27 évesen mert belevágni a hormonkezelésbe. Megmutatta, hogyan változott meg a külseje.

natalie zamani cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Zamanit már gyermekként is sok bizonytalanság gyötörte testével kapcsolatban, ám a tinédzserkori változások során jött csak rá igazán arra, hogy rossz testbe született.

Tizenéves volt, amikor realizálódott benne, hogy transznemű, és később megtudta, hogy van lehetősége a változtatásra: arra, hogy olyan külsővel élhessen, amilyenre vágyik, és amilyenben igazán jól érzi magát. 

Képeken mutatta meg a hormonterápia hatását

A sok kutatás után két bátor döntést is hozott: elhatározta, hogy hormonkezelésnek veti alá magát, a változásokat pedig képeken is megmutatta az egész világnak. Vállalta a nyilvánossággal járó kockázatokat, és nemcsak Instagramján, hanem a Bored Panda oldalán is elmesélte történetét. Az interneten sajnos kapott hideget-meleget, számos gyűlölködő hozzászólással is meg kellett birkóznia, és szerettei közül is néhányan elfordultak tőle. Ám elárulta, boldogabb, mint valaha, és már egyáltalán nem zavarják a hasonló megjegyzések.

Képek: BoredPanda, Instagram/natalie.a.zamani.

Ezt is szeretjük