18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan vedd rá a pasit, hogy azt csinálja, ami neked jó? (18+)
Ha szeretnéd, hogy a szex ne a pasiról szóljon, nem kell mást tenned, csak légy rafinált, szexi nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexben alapvetően mindkét fél ugyanarra vágyik, mégpedig arra, hogy élvezetes legyen. Ezen túl azonban mindenkinek megvannak a maga kedvencei, már ami a szexpózokat és az izgató érintéseket illeti, a tökéletes szexhez pedig nem kell több, mint az, hogy ezek a dolgok összhangba kerüljenek, és mindketten ugyanarra vágyjatok az ágyban.

Egyszerűen hangzik. Azonban a kelt tészta receptje is csak leírva könnyű, amikor az elkészítésére kerül a sor, annál több háziasszonynak okoz fejfájást. Ám elég néhány boszorkányos praktika, hogy a sütővel és a pasival egyaránt boldogulj: ezúttal az utóbbihoz adunk tanácsokat. Tudd meg, mi kell ahhoz, hogy a pasi is azt akarja az ágyban, amit te!

Legyen a tiéd az első mozdulat!

Ha már kinőttetek a gyerekes stipi-stopi játékokból, akkor is nagy jelentősége lehet annak, hogy ki mozdul először. Többnyire ugyanis az a fél szabja meg a szex forgatókönyvét, aki elsőként érintette meg gyengéd helyett erotikus módon a másikat, ha tehát szeretnéd, hogy a te javadra billenjen a mérleg, legyél te a tüzesebb! Ráadásul ezzel a módszerrel nemcsak azt érheted el, hogy az aktus a te óhajod szerint történjen, de több kényeztetést is kaphatsz.

A nők sokszor panaszkodnak arra, hogy a férfi összecsapja és elsieti az előjátékot, hogy minél hamarabb eljuthasson a leglényegesebb helyre, ám az ellenkező oldalról is hallottunk már zokszót, hogy a nők szerint a pasasnak csak egyetlen erogén zónája van, ami odalent domborodik. Ha szeretnéd, hogy a pasi többet törődjön veled, te is aprólékosan kényeztesd a testét, ugyanis az egyik mozdulat gyakran magával vonja a másikat. Az ágyban a párbeszéd szavak helyett gesztusokkal történik, és, ha a pasi figyel a rezdüléseidre, önkéntelenül is tükrözi majd, amit csinálsz.

Bár úgy tűnhet, ha kutakodsz a gatyája környékén, akkor az ő vágyai kerülnek középpontba, valójában a huncut előjátéknál semmivel sem csavarhatod jobban az ujjad köré. Ha kedvenceivel kényezteted, de éppen csak annyira, hogy őrjítően megkívánjon, biztos lehetsz benne, hogy amikor végre megszabadíthat a bugyidtól, örömmel ragadja meg az alkalmat, hogy kívánságod szerint viszonozza tetteidet.

Női erő

Ha szeretnéd, hogy a pasi is azt akarja, amit te, nincs helye a bizonytalanságnak. Amennyiben arra vágysz, hogy orális szexszel kényeztessen, ne gondolkozz el azon félúton, hogy vajon nem lesz-e kellemetlen neki, és esetleg ő mást szeretett volna, így csak a te kedvedért vándorolt nyelvével a csipkés bugyid mögé. Mindegy, hogyan indul a dolog, ha átadod magad az élménynek, ő is élvezi majd, és legközelebb talán már magától kényeztet úgy, ahogy szeretnéd.

Bár az együttlét a kölcsönösségről szól, nem kell minden pillanatban fél szemedet a partnereden tartanod, hogy megbizonyosodj róla, ő is átszellemült a gyönyörtől. Add át magad az élvezetnek, és meglátod: különösebb nehézség nélkül hamarosan őt is magával ragadja a szenvedély.

Lehet, hogy épp arra vágyott volna, hogy meglovagold, de, ha ő is látja, hogy más módon nagyobb örömet tud okozni neked, az élmény jóval izgatóbb lesz számára, mint akkor, ha jóval kevesebb odaadással váltod valóra, amit ő akart. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy, ha kell, ragaszkodj az álláspontodhoz, és határozottan, de szexin te irányíts. Időnként bátran megteheted, feltéve, hogy legközelebb párod lehet az, aki csak hátradől, és átadja magát a gyönyörnek.

Lepd meg gyönyörrel!

Amennyiben a középpontba szeretnél kerülni, adnod is kell. Ha a pasi biztos lehet benne, hogy a forró kaland során ő is eljuthat a csúcsra, sokkal szívesebben kényeztet téged úgy, ahogy neked a legjobb, mert bizony a szex során az orgazmus számára alapfeltétel.

Amennyiben orális kényeztetésre vágysz, vagy szeretnéd, ha ujjaival juttatna a csúcsra, és simogatná a csiklódat, bátran átadhatod magad az élménynek.

Levezetésként egy kis meghitt ölelkezés is belefér, miután azonban az orgazmus hullámai elcsitultak, de még nem múlt el a szenvedélyes hangulatod, ügyelj arra, hogy párodra is sor kerüljön.

Ugyanez igaz a szexre is: ha a misszionárius póz a kedvenced, a pasi is más szemmel néz majd erre az egyszerű szexhelyzetre, amennyiben a végső pillanat után külön neki is szentelsz pár percet - feltéve, hogy nem jutott veled együtt ő is a csúcsra.

Mindegy, hogy orális szexszel vagy kezeddel szerzel neki örömet, az elengedhetetlen, hogy ezt is élvezd, ugyanúgy, mint amikor rajtad volt a sor: így biztos lehetsz benne, hogy nem lesz önző a szexben, és ugyanazt akarjátok majd. Cserébe elvárhatod, hogy ő is hasonlóan gondoskodó legyen, ha pedig neked több időre lett volna szükséged a végső gyönyörhöz az aktus során, de ő elment, valami más módon számodra is megadja az élményt.

Ezt is szeretjük