18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen gyakran szexelnek a házaspárok? 8 nő őszintén elárulta a számot
Kendőzetlenül vallottak a neten arról a nők, hogy hányszor bújnak össze átlagosan a férjükkel.

par agyban 3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatok elején még általában erőteljesebben működik a kémia, és az újdonság varázsa teljesen magával ragadja a szerelmeseket. Később viszont előfordul, hogy a vágy valamilyen mértékben alábbhagy, de ez a legtöbb esetben teljesen normális.

Ha viszont a házasságról van szó, sokan rögtön úgy gondolják, hogy az igen kimondása után drasztikusan csökken az együttlétek száma. De tényleg így van ez? A legtöbben kíváncsiak rá, mégsem merik megkérdezni. Egy netező rákérdezett a pontos számra a Redditen. A nők pedig őszintén válaszoltak is neki.

Tényleg kevesebbet szexelnek a házaspárok?

A megszólalók között a többség bebizonyította, hogy egyáltalán nem igaz, amit sokan gondolnak: attól, hogy egy férfi és egy nő házas, még nem feltétlenül szexelnek jóval kevesebbet, mint azelőtt.

- Változó, mert én 60 órát dolgozom egy héten, a férjem pedig havi egyszer legalább üzleti útra megy. De átlagosan három-hat alkalommal szeretkezünk egy héten. Van, hogy egy nap többször, de ebbe nem csak a konkrét szex tartozik bele, hanem minden típusú kényeztetés. Bár azt hiszem, mindkettőnknek magas a libidója - írta egy nő.

- Hetente háromszor szeretkezünk a férjemmel, de azért ez a munkától és attól is függ, hogy időben le tudjuk-e fektetni a gyerekeket aludni - vallotta be egy másik felhasználó.

- Minden héten egyszer vagy kétszer szerelmeskedünk. Lehet, hogy furcsán hangzik, de szerintem megunnánk, ha mindennap csinálnánk. Nekünk valahogy pár nap kihagyás még izgalmasabbá teszi. De egyébként tíz éve vagyunk együtt, úgyhogy szerintem ez a szám még mindig egész jónak számít - tette hozzá egy kommentelő.

- Egy átlagos héten szinte mindennap. De persze, aztán van olyan is, amikor hullafáradtan beesünk az ágyba, és semmi máshoz nincs erőnk, csak az alváshoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szám mindenkinél változó

Természetesen olyanok is akadtak, akik ritkábban bújnak össze, de ez nem azt jelenti, hogy rosszabb lett a szex, vagy kevésbé szeretik egymást.

- Sajnos elég alacsony a libidóm, és ez néha konfliktusokat is okoz köztünk. Ő legszívesebben minden reggel, de legalább napi egyszer kezdeményezne, de nekem elég lenne, ha ötnaponta szeretkeznénk. Sőt, bevallom, volt olyan, hogy egy egész hónapig nem csináltuk - mesélte őszintén egy nő.

- Sokszor hetekig nem szeretkezünk, de olyan is van, amikor huzamosabb ideig minden este szexelünk. Ez teljesen változó.

- Mi átlagosan havi 1-3 alkalommal csináljuk a férjemmel. Igaz, hogy ritkábban, mint az elején, de sokszor sem időnk, sem energiánk nem marad a szexre. Viszont ettől még ugyanúgy szeretjük egymást.

- Átlagosan heti tízszer: minden este, és néha reggelente is. De szerintem itt nincs jó válasz, mert minden párnál eltér az, hogy mennyi szex teszi őket boldoggá. És az a fontos, hogy ők elégedettek legyenek, nem az, hogy másokhoz képest többször vagy kevesebbszer szeretkeznek - foglalta össze a legfontosabb gondolatot egy Pristine Donut nevű felhasználó.

A férfi erogén zónái

Néhány egyszerű trükkel felkorbácsolható a vágy, és élvezetesebbé tehető a szeretkezés. Ha a következő pontokon érinted meg, simogatod a férfit, még intenzívebb élményben lesz majd része.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük