18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legforróbb szextabu, amire a pasik vágyakoznak (18+)

Az orális szex ma már a nemi élet alapdarabja: új tilalmas vágyak léptek a helyébe. Ismerd meg őket!

Egykor az orális szex maga is arcpirító tabunak számított, ma pedig már az együttlétek mindennapos része. Ezzel azonban nem tűntek el az izgató tabuk, hiszen a férfinak mindig az kell, ami tilalmas.

A szájmágia mitikus helyét így idővel új fantáziaképek vették át, ennek köszönhető tehát, hogy ma már egyre gyakrabban esik szó az édes hármas felállásról, a párcseréről és a szvingerklubokról.

A szexuális paletta ezen elemeit sokan felháborítónak tartják, mások szexinek, annyi azonban vitathatatlan, hogy alaposan felbolygatják a hagyományos párkapcsolat kereteit. Azzal, hogy a szex nem marad két ember között, az összetartozás és a hűség is megkérdőjeleződik.

Talán ez az örökös próbatétel és vibrálás teszi a férfiak számára ellenállhatatlanul izgalmassá a különleges együttléteket, de természetesen nem kell minden merész férfifantáziát valóra váltanod. Nem árt azonban tisztában lenned az újdonsült tabukkal: ismerd meg a legfrissebb férfikedvenceket!

Hogyan lett népszerű a nyílt szexualitás?

Az új keletű szexuális szokások a '60-as, '70-es években váltak igazán népszerűvé, bár igazság szerint már az ókortól szorgalmasan gyakorolták a merészebbek. Bár a különleges együttlétek évszázadok óta izgatják az embereket, elterjedésük valószínűleg a fogamzásgátló eszközök fejlődésének köszönhető. Hasonló körülmények között ugyanis nemcsak a nem kívánt terhességtől érdemes védekezni, de a gyakori partnercsere a nemi betegségek terjedésének is kedvez. Éppen ezért nem érdemes óvszer nélkül hasonló dolgokba kezdenetek, ha azonban minden szükséges óvintézkedést megtettetek, és úgy érzitek, párkapcsolatotok is kiállja a próbát, kísérletezhettek vágyatok szerint.

Szvingerklub: ahol szabad a szex

A szvingelő párok közösen vágnak neki az éjszakának és a kalandoknak. Ezeken a kéjhelyeken csak egyetlen szabály van: mindenkinek tiszteletben kell tartania, ha valaki nemet mond. A klubok többnyire párokat és szingli hölgyeket látnak szívesen, bár vannak napok, amikor egyedülálló férfiak is beléphetnek, borsosabb áron. Ha az ital és a pornóval fűszerezett buja hangulat megtette a magáét, a párok bátran átadhatják magukat az élvezetnek.

Nem feltétlenül történik párcsere: van, aki már önmagában azt rendkívül izgatónak találja, hogy egy különös helyen, más emberek társaságában adhatja át magát a gyönyörnek. Amennyiben azonban egy pár új élményre vágyik, és szívesen bevonna valakit az aktusba, egyaránt válogathatnak bevállalós hölgyek és urak közül. A szvingerklubok vonzereje abban rejlik, hogy nincsenek tabuk, és amit csak elképzel egy nő vagy férfi, az itt megvalósítható. A szexjátékszerektől kezdve a vállalkozó kedvű segítségig minden rendelkezésre áll, ugyanakkor különösen izgalmassá teszi mindezt, hogy a szexuális élményen kívül semmit nem osztanak meg egymással a párok.

Hármasban az ágyban

Van, akit nem vonz, hogy idegen helyre, idegen emberek közé vigye a szexet, inkább megmaradna a saját intim párkapcsolati keretei között, egy emberrel kibővítve. A hármas, ha csak fantázia szintjén is, a legtöbb pasi fejében megfordul, a legtöbbször a két nő, egy pasi felállásban. Hogy miért csábító a gondolat? A férfi számára nincs ékesebb bizonyítéka szexuális teljesítményének, mint az, ha két nőt is ki tud elégíteni.

Természetesen az sincs ellenére, ha időnként a hölgyek az ő kényeztetéséért versenyeznek, másrészt pedig, ahogy az összes többi csábító tabu esetében, a hármas felállás egyik legnagyobb vonzereje, hogy nem tudni, milyen. A különös együttlét, amire számos példa van a filmekben és a nőbolondító pasik történetei között, addig igazán csábító, amíg nem próbálta az ember.

Élesben ugyanis lehet, hogy a férfi számára sem megy gond nélkül, hogy kedvesén osztozzon, vagy két nő előtt próbáljon meg helytállni. A párkapcsolatban olykor még a férfi számára is kényes téma, a facér pasik között azonban valószínűleg nehéz olyat találni, aki nemet mondana két hölgy társaságára.

Párcsere: új élmény, párkapcsolati kereteken belül

Vannak, akik úgy próbálják megújítani szexuális életüket, hogy egy másik párral cserélnek. Így kiküszöbölhető ugyan a megcsalás kockázata, ami azonban az érzelmeket illeti, ez a változat is komoly veszélyekkel jár. Mivel a férfiak szenvedélye többnyire vizuális ingerek hatására kel életre, számukra élvezetes lehet a párcsere, hiszen minden ízében új élményt jelent egy másik nővel való szeretkezés.

A nők esetében azonban minden összetett helyzet kétféleképpen sülhet el: többnyire megnehezíti az orgazmus elérését, bár van, akinek hasonlóan izgató élmény, mint párjának. A négyes helyzet akkor igazán működőképes, ha a felek nem ismerik egymást. Nem érdemes a párkapcsolat bizalma mellett egy barátságot is veszélybe sodorni a szexuális ínyencségért cserébe.

Ne feledd azonban, hogy, ha úgy érzed, nem fér bele kapcsolatodba, ezeket a vágyakat nem feltétlenül kell valóra váltani. Ha tudsz róluk, bármikor felhasználhatod őket izgató elemként: ha nem is áll szándékodban, beszélgess pároddal arról, milyen lenne hármasban, négyesben vagy több emberrel szexelni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A beszélgetés hihetetlenül izgató lehet, és felvillanyozhatja az éjszakát anélkül, hogy ténylegesen megosztanátok bárkivel az intim együttlét élményét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük