18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 forró praktika az egetrengető orgazmusért (18+)
Felejtsétek el a bevett szexuális forgatókönyvet: fedezzétek fel egymás testét, és éljétek át a gyönyört!

A forró szeretkezések mellé érdemes néha egy-egy olyan estét is beiktatni, amikor egymás testének rejtett titkaiban merültök el. Fedezzétek fel a szerelem izgató világát, és szerezzetek egymásnak vadító gyönyört, közösülés nélkül!

Ha megbontjátok a szex ismerős napirendjét, és nosztalgiáztok egy kicsit a szerelmes simogatások terepén, az érintés okozta különleges kéj az egekig emelheti szexuális energiáitokat.

Nyelves puszi

A csók már önmagában nagyon élvezetes erotikus élményt nyújt, és izgató szexuális játszadozás közben is, de egyik csók sem annyira, mint a nyelves puszi. Egy igazán forró, szenvedélyes csók, amikor ajkatok és nyelvetek szenvedélyesen összeforr, az első biztos jele annak, hogy hamarosan az ágyban köttök ki.

Szánjatok időt arra, hogy ezt az erotikus szerelmi technikát tökéletesítsétek, és hamarosan azt veszitek észre, hogy alig bírjátok visszafogni szexuális vágyatokat.

A szenvedélyes csóknak azonban meg kell adni a módját. Mielőtt nyelvetek forrón egymásba fonódna, nézz mélyen a partnered szemébe, majd ajkad lágyan nyomd az ajkára, és lassan szívd be először a felső, majd az alsó ajkát is, szelíden szétnyitva azokat. Nyelved hanyagul futtasd végig saját szádon az egyik sarkától a másikig, majd ismételd meg a mozdulatot párod ajkán is. Csúsztasd nyelvedet kedvesed szájába, és figyeld, hogyan reagál erre. Fokozd a nyelvre és az ajkakra eső nyomás erősségét, majd kutasd át partnered száját, és váltogasd a technikákat anélkül, hogy erőszakos lennél. Ha csókolózás közben egyik ujjaddal óvatosan partnered szájába nyúlsz, még vadabbá teheted ezt a különleges játékot.

A férfi öröme

A forró ízelítő után juttasd el kedvesed az őrület határáig úgy, hogy átveszed az irányítást, és te izgatod őt kézzel. Sokat tanulhatsz arról, hogyan bánj partnered péniszével, ha megfigyeled az ő módszereit. Repertoárját később továbbfejlesztheted saját fantáziadús változataiddal, de mindenképpen legyél magabiztos, határozott és megfontolt mozdulataidban. Engedd, hogy partnered azt érezze, teljesen ura vagy a helyzetnek, és nem sietsz.

Húzd végig tenyered a belső combján, át a heréin, és gyorsan, könnyedén a hímvesszőjén is. Fogd kezedbe a péniszt, emeld fel, majd hagyd, hogy visszaessen a hasára. Ismételd párszor ezeket a mozdulatokat, majd pajkosan lépegess fel ujjaiddal szerszámán, és nagyon könnyedén csiklandozd meg a végét, amint az felemelkedik, hogy találkozzon veled. Próbálj ujjaiddal dobolni a hímvesszőn, mintha furulyán játszanál. Fogd meg kedvesed férfiasságát egy határozott mozdulattal, és szorítsd meg először gyengéden, majd egyre erőteljesebben, miközben szenvedélyesen csókolod ajkát. Hüvelyk- és mutatóujjadból formálj gyűrűt a makk alatt, kezedet húzd le, állj meg egy gyengéd szorítás erejéig, majd indulj el ismét felfelé. Fokozatosan alakíts ki egy határozott ritmust úgy, hogy a vége felé a nyomás és a sebesség legyen állandó. Miközben partnered eljut a csúcsra, ne változtass a ritmuson, és megállás nélkül folytasd a mozdulatokat, amíg kedvesed férfiassága lankadni nem kezd.

A nő öröme

Sokat tanulhatsz abból, ha megfigyeled, partnered hogyan izgatja magát kézzel. Ezt követően rajtad a sor, hogy a látottakat a gyakorlatban is alkalmazd, de a forró játékhoz mindenképpen használj síkosítót, hogy ujjaid jobban csússzanak, kedvesednek pedig még nagyobb gyönyörben legyen része. Kezeddel simítsd végig lágyan párod csecsebecséjét, majd kívülről befelé haladva finoman fedezd fel a szeméremtest alakját. A csiklót azonban még ne érintsd meg: előtte fokozatosan építsd fel a ritmust és a sebességet, mintha valódi hangszeren játszanál. Alkalmazz enyhe ütögető vagy dörzsölő mozdulatokat, de mindvégig lágyabb legyen a nyomás, mint amire készen áll: így párod mozdulataival folyton azért esdekel majd, hogy még több élvezetben részesítsd.

Amikor biztos vagy benne, hogy partnered elég nedves, benyúlhatsz a hüvelyébe. Ahelyett, hogy ujjaid a hüvely teljes hosszán végigvezetnéd, fedezd fel úgy ezt a területet, hogy kissé behatolsz, majd visszavonulót fújsz. Hagyd, hogy partnered segítsen mozdulataival, és ujjbegyeddel játszadozz szeméremtestén is. Végül, amikor mélyen behatolsz, tapintsd ki a hüvely alakját, vonalait és hajlásszögét: minél jobban ismered, annál több örömet szerezhetsz partnerednek!

Közös gyönyör

A szexuális játékszerek segítségével közösülés nélkül is forró gyönyörben részesíthetitek egymást. Ha nem mindig szeretkezéssel okoztok egymásnak örömöt, az elősegítheti, hogy legközelebb még nagyobb hévvel törjön rátok a szenvedély, de az ágy mellett tartott felnőtt játékdoboz jó módszer arra is, hogy tovább bővítsétek izgató repertoárotokat. Egy vibrátor felbecsülhetetlen kiegészítő lehet mindkettőtök számára, de kipróbálhattok további trükköket is, amelyeket a közös gyönyörszerzés során élvezhettek.

A gésagolyókat arra tervezték, hogy a nő egész nap hüvelyében viselje, miközben a furcsa rezgés állandó felfokozott állapotban tartja, de ha kedvelitek az anális játékokat, kipróbálhatjátok az análgyöngyöket is. A péniszgyűrű nemcsak az erekciót fokozhatja, de választhattok olyat is, ami különleges formájával a csiklót is izgatja. Merüljetek hát el a gyönyör játékaiban, és szenteljetek egy kis időt arra, hogy egymás testét felfedezve még jobban megismerjétek a kéj titkait!

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük