Mégis minek követjük napi szinten vadidegenek életét? Zacher Gábor az influenszerekről és a túlfogyasztásról

A Femina Dilemma podcastjének negyedik adásában a fogyasztási szokások és az influenszerek kerültek terítékre.

Dilemma podcast - Túlfogyasztás és influenszerek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Femina.hu Dilemma című podcastjében tíz részen keresztül népszerű, mégis megosztó témákat boncolgatunk Pintér Ada műsorvezetővel, az adott téma szakértőjével és egy Femina-munkatárssal. Podcastünk legújabb epizódjában a fogyasztói kultúra, a túlfogyasztás és az influenszerek kerültek terítékre.

A modern világot átszövi az állandó fogyasztás. A televízió mellett most már a közösségi médiás platformokon is sorra kapunk célzott hirdetéseket, vásárlásra buzdító tartalmakat már kedvenc hírességeinktől,  influenszereinktől is. A hatalmas médiazajban pedig egyre nehezebb eligazodni.

Dilemma podcast - Túlfogyasztás

Vajon mi motivál minket az állandó vásárlásra, és van-e ebben felelősségük az influenszereknek? Tényleg nyerünk időt azzal, ha mindent online szerzünk be, vagy ez csak egy álca, amivel takarózunk? Egyáltalán, miért követjük számunkra teljesen idegen emberek életét? Hogyan lehetne valójában hasznos az influenszermarketing? 

A fenti kérdésekre a Femina Dilemma podcastjének negyedik adásában Zacher Gábor, Szántó Nóra a Femina újságírója és Pintér Ada kereste a választ.

(Képek forrása: Femina)

Ezt is szeretjük