Ilyen a férfi képe a társkeresőn, ha foglalt – A profiljából láthatod, ha hazudik

Néhány apróság is sejtetheti azt, hogy nem mond igazat a családi állapotáról a férfi a társkeresőn. Érdemes figyelni rájuk.

tarskereso
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A társkeresők sokak számára segítettek már megtalálni a szerelmet, de sajnos számos olyan ember is regisztrál, aki csak kihasználni vagy átverni akarja a másikat. Igen gyakori például, hogy valaki szinglinek hazudja magát, miközben barátnője, felesége vagy akár családja van.

Érdemes ezért jó alaposan megnézni a másik profiljának minden részletét, mert a jelentéktelennek vagy átlagosnak tűnő apróságok előre figyelmeztethetnek a csalódásra. A következő dolgok ugyanis azt sejtetik, hogy bár egyedülállónak akarja láttatni magát a társkeresőn, valójában foglalt a férfi.

Árulkodó fotó

Ha a profilképe homályos, kevésbé látszik rajta az arca, akkor az arra utalhat, hogy bizony van valakije. Az ilyen applikációk ugyanis általában automatikusan felajánlják egymásnak az ismerősöket, rajtuk keresztül pedig könnyen lebukhat az illető. Így inkább kissé felismerhetetlenné teszik a képüket, nehogy valaki bemártsa őket a partnerüknél. De ha ki van takarva valami a hátteréből, furcsán van levágva a kép, akkor is szinte biztos, hogy valamit rejteget.

Rövidre zárt bemutatkozás

Szintén gyanakvásra adhat okot, ha nagyon rövid és igencsak hiányos a személyes adatairól szóló rész. Ezzel általában a képhez hasonlóan el akarják kerülni azt, hogy egyértelműen beazonosíthatóak legyenek, illetve mivel nem hosszú távú kapcsolatot keresnek, hanem egyéjszakás kalandot vagy szeretőt, nem találják fontosnak, hogy passzoljon a személyiségük a másikkal. Valamint nem akarnak megosztani magukról túl sok mindent, hogy ne lehessen túl könnyen beazonosítani őket.

Nyoma sincs a Facebookjának

David Bennett párkapcsolati és randiszakértő szerint az emberek általában belefűzik a társkereső profiljukba a Facebook-oldaluk linkjét, mert így kicsit személyesebbé válik, és akár ott is felveheti velük a kapcsolatot a lehetséges partnerjelölt. Akinek viszont párja, családja van, az nem adja meg a közösségi oldalát, hiszen ott könnyebben lebukna. Ugyanezért lehet gyanús az is, ha az első randik után sem jelöl ismerősnek a férfi.

A cikk az ajánló után folytatódik

A „bonyolult” szó mindig vészjósló

Ha valakinek a bonyolult szó szerepel a profiljában, az nem jelent jót. Ez ugyanis általában egy se veled, se nélküled kapcsolatot, egy lezáratlan viszonyt vagy egy elhúzódó válást takar. Sok mindent jelenthet, de azt biztosan nem, hogy teljesen egyedülálló, és minden szempontból készen áll egy komoly, tartós kapcsolatra.

Ilyen képeket soha ne tölts fel a randioldalra

Az első benyomás mindennél fontosabb, pláne akkor, ha a találkozás nem személyesen, hanem az interneten keresztül zajlik. Egy rossz fotó feltöltésével elvághatod minden lehetőséged az Igazinál. Összeszedtük azt a tíz tiltólistás képet, amit semmilyen esetben se tölts fel magadról a társkereső oldalakra.

Ezt is szeretjük