18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezt a legtöbb férfi nem meri kérni az ágyban: mire vágynak titokban?

Kedvesed legtitkosabb vágya is ez? Most megtudhatod, mi lehet, amit talán nem mer felhozni. (18+)

Bár sokan azt hinnék, a férfiak képesek kendőzetlenül elmondani, mire vágynak az ágyban, valójában a nőkhöz hasonlóan esetükben sem mindig megy pironkodás nélkül előhozakodni azzal, mi izgatja a fantáziájukat.

Kedvesednek is lehet olyan titka, amit nem mer felfedni előtted: mire vágyhat az ágyban? Most megtudhatod: ha számodra is izgató, és te hozod szóba, párod dolgát megkönnyítheted, és színt vihetsz a szexbe.

Kényeztetés hátul

Tévedés, hogy a férfit csak a pénisze kényeztetése teheti boldoggá az ágyban. Valójában számos erogén zónája van, melyek egyike a végbél és környéke. Párod is vágyhat rá, hogy szex közben, mikor a popsiját markolod, kicsit tüzesebb légy, és hatolj mélyebbre, de talán nem meri kérni. Vesd fel az ötletet óvatosan, számára vonzó-e a dolog, amennyiben neked az, és valósítsd meg vágyát!

Anális szex

Rengeteg férfit izgat az anális szex gondolata, de, mivel tudják, hogy rengeteg nő ódzkodik tőle, inkább nem is merik felhozni. Ha te úgy gondolod, az anális szex számodra nem taszító, nem sok, és nem kellemetlen, próbáltad és szeretted, vagy épp kíváncsi vagy rá, hozd szóba te az ágyban! A kedvesed, ha ez a titkos vágya, odalesz az ötletért.

Derült égből villámcsapás délen

A férfiak többségét nagyon izgatja a gondolat, hogy bárhol, bármikor sliccen ragadja, és falnak dönti őket a párjuk, majd orálisan kényeztetni kezdi. Sokan hiányolják ezt a fajta spontaneitást a szexuális életükből, felhozni talán mégsem merik a dolgot, mivel tarthatnak tőle, hogy partnerük - noha ez nem igaz - azt hiheti, elégedetlenek vele a szex terén. Tudnod kell, ez nem erről szól! Ez csupán egy huncut vágy az izgalom után: váltsd valóra, ha kedved tartja, a párod pedig elolvad a gyönyörtől, amit a hirtelen jött kényeztetés és a szituáció nyújt neki.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük