Amit mindig is tudni akartál a férfi vadászösztönéről!
Egy titokzatos mosollyal és egy kis varázzsal az összes férfi elcsábítható. De miért vonzza a férfit mindez?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általánosan elmondható, hogy azon férfiakra van nagyobb hatással a titokzatosság, akik régóta nem hódoltak vadászösztönüknek. A férfiben kódolva van a vadászösztön, így tökéletes párkapcsolat ide, hihetetlen igyekezet oda: hosszú távon egyetlen férfi sem képes azt leküzdeni...

Veszélyt jelent a csáberő!

Éppen emiatt az ösztön miatt lesz veszélyes a női titokzatosság a legjobban működő kapcsolatra is. Egy titokzatossággal körbevont női mosoly ugyanis úgy hat a férfi vadászösztönére, mint olaj a tűzre.

Tételezzük fel, hogy férfitársaddal csodás kapcsolatban élsz, ahol a szex is klappol, mindent tudtok egymásról, az erogén zónáitokon pedig úgy játszotok oda-vissza, mint gyakorlott művész a hegedűn. Bármennyire is törődtök és foglalkoztok a kapcsolatotokkal, az, ami ismerős és ami működik, egyszer csak unalmassá válik. Tetszik vagy nem, a férfi így működik, és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor a nő is.

Majd az őrült tökélyben egy céges bulin vagy bármilyen egyéb rendezvényen, melyre a férfi egyedül toppan be, felfedez valakit, akit titokzatosság leng körül. A legveszélyesebb az a típusú hölgy, aki nem henceg, nem beszél sokat, inkább megfigyel. Az a típusú nő nem buta, és nem azért tartja a száját, mert nem volna véleménye a világ dolgairól. Sokkal inkább lesi a vadászt, és legalább akkora vadászösztönnel bír, mint a férfi, csupán tudja azt, hogy miként hitetheti el az erősebbik nemmel, hogy ő cserkészte be a nőt, és nem fordítva.

A titok a férfi vágyának viagrája...

...hiszen a titokzatos hölgy megszerezhetetlennek tűnik. Itt rejtőzik a titokzatosság megfejtése, hiszen elcsábíthatja a hölgyet, és még szeretkezhetnek is, a férfiban azonban továbbra is hiányérzet marad, hiszen tudja, hogy a nő csak a testét adta oda, mást nem. A vadászösztön kielégül, de a birtoklási vágy nem. A titokzatos nő így tudja könnyedén magához láncolni az erősebbik(?) nem képviselőjét. Amennyiben a birtoklási vágyát kielégítetlenül hagyja, úgy folyamatosan működteti a vadászösztönét. Természetesen ez egy hosszú távú kapcsolatban nem működik, és a férfi egy titokzatos nőt soha nem vesz el feleségül, és nem fog gyerekeket sem kívánni tőle, egy ilyen típusú nő azonban a legjobb szeretők közé tartozik, hiszen biztosan nem követelőzik, vagdalózik, csak kínoz, mégpedig azzal, hogy állandóan kielégítetlenül hagyja a férfit. Márpedig ez az állapot is tud unalmassá válni a férfi számára, és idővel visszatalál majd a régi, jól megszokott kapcsolatába.

A pozitív oldal

Éppen emiatt szokták mondani, hogy egy-egy szeretői kapcsolat akár pozitív hatással is lehet egy házasságra, amennyiben a másik fél nem szerez tudomást erről.

Hiszen a férfi az esetek nagy többségében visszatér, ismét felfedezi a biztonság örömét, és jobban értékeli azt a családi hátteret, mint előtte.

Figyelmesebb és odaadóbb lesz a feleségével, mint a titokzatosságra épülő kapcsolata előtt, hiszen a titokzatosságban egyetlen jó dolog van, mégpedig az, hogy hosszú távon legalább annyira megunható a férfi szemében, mint a tökéletes kapcsolat. A statisztikák pedig egyértelműen bizonyítják, hogy ezek a kilengések csak időleges állapotot tükröznek, és a férfi az esetek 90%-ában hazatalál.

Ezt is szeretjük