18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen a jó szex a férfi szerint? (18+)
Szeretnél ellenállhatatlanul vadító szerető lenni? Tudd meg, milyen szexre vágyik a férfi, és kápráztasd el szenvedélyes tippjeinkkel!

A tökéletes együttléthez elengedhetetlen, hogy tisztában legyél saját vágyaiddal és szándékaiddal, de legalább ugyanennyire fontos, hogy azt is tudd, mire vágyik a férfi.

Mert akrobatikus szexpózokon és a pasi részéről elkerülhetetlenül bekövetkező gyönyörön túl azért a kispárna mintája is számít, amire a megfáradt férfiú kielégülten hajtja le fejét.

Kard és hüvely

Alapvető különbség férfi és nő között, hogy míg a pasi számára az összebújás garantált gyönyörrel jár, addig a nő nem biztos, hogy minden alkalommal eljut a csúcsra. Ezt a hiányt pedig pótolni kell valamivel: simogatással, csókkal, törődéssel, vagyis érzelmekkel. Mivel azonban a pasi oldalán ez a hiány szinte ismeretlen, a férfi alapvetően megelégszik a telt csípő feledhetetlen ringásával, mindenekelőtt pedig a korlátok nélkül áradó szenvedéllyel. Az érzelmek pedig a konyhaasztal mellett maradnak.

A pasinak az ágyban tehát elsősorban a szex kell, a meztelen bőrön gyöngyöző szenvedélyes izzadság édes illata, mindez azonban csak úgy lehet kerek egész, ha te is átéled a legvégső gyönyört, nem csak ő. A férfi számára nincs olyan, hogy nem mentem el, de azért nagyon jó volt, az ő fejében vagy gyönyör van, vagy kudarc. Az ő férfiasságának kudarca. Éppen ezért, ha tudod, hogy mi a jó neked, hogyan lesz jó, akkor azt ne titkold előtte sem.

Szenvedély

Ha egyszer átléptétek a hálószoba küszöbét, a férfi minden vágya, hogy szakadjon az a bugyi, lángoljon a szenvedély, és akard őt, de nagyon. A tökéletes szexről álmodva nem a lágyan lesimogatott ruhák és a gyertyákkal körberakott baldachinos ágy jelenik meg a pasi belső monitorján, hanem a tökéletes nő, aki egészen apró, de rafináltan csipkés szösszenetétől megszabadulva határozottan az ágy és öle felé tereli az eseményeket.

Nem szabad azonban túl határozottan a kezedbe venned az irányítást, ha ugyanis akár csak egy lépéssel is a pasi előtt jársz, attól magabiztos iránytűje könnyen visszavonulót fújhat. A legtöbb férfi arra a tiszta, ártatlan nőre vágyik, aki csak az ágyban változik vadmacskává, de csak finoman, karmok és tűhegyes fogak nélkül.

Orális szex

Ami pedig a fogakra húzott csábos ajkakat illeti, az est fénypontja, a tökéletes nemi élet egyik legkellemesebb epizódja férfiszemmel vitathatatlanul az orális szex. Ha művésze vagy a kígyóbűvölésnek, akkor nincs férfi, akit ne tudnál levenni a lábáról: az ajkak izgató játéka a combok között a legtökéletesebb ajándék egy álmos reggelen, egy napfényes délutánon vagy egy fülledt estén, vagyis a nap szinte bármelyik percében.

Ha vonakodsz attól, hogy párodat száddal kényeztesd, az egyik legnagyobb gyönyörtől fosztod meg. Az együttlét csak úgy lehet tökéletes, ha gátlásaitokat mindketten levetkőzitek, és olykor saját örömötök elé helyezitek a másikét. Az orális szex pedig egyszerre a szenvedély és a törődés jele, a technika mellett azonban a legfontosabb, hogy a vágy hajtson, és tanuld meg élvezni párod gyönyörét!

Szeretnéd tudni, hogyan csináld? Ha mélyebben elmerülnél a tökéletes orális szex rejtelmeiben, olvasd el cikkünket!

Az ágy melege

Legyen kölcsönös vagy egyoldalú, a gyönyör után a legtöbb férfi arra a bizonyos kispárnára vágyik a feje alá. Nem beszélgetésre, biztatásra, hogy igen, nagyon jó volt, drágám, hanem egy kis szótlan pihenésre, hogy csendben élvezhesse a beteljesedés lecsengő hullámait.

Ettől azonban nem kell rögtön arra gondolnod, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe, és a csendes pihenő egy vészjelzés: éppen ellenkezőleg.

Míg az együttlét alatt a pasi sokkal inkább szenvedélyre vágyik, ezekben a pillanatokban teret kap a törődés és a gyengédség is, ilyenkor pedig az elismerő szavak helyett többet ér egy apró csók.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük