4 rafinált szexpraktika, kizárólag férfiaknak!
Kápráztasd el barátnődet! Tippjeinket követve újra az a vadító pasi lehetsz a szemében, akitől megremegtek a térdei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem várhatod el, hogy barátnőd minden erejével azon legyen, hogy párkapcsolatotok unalmas tiszteletkörökkel feldúsult mindennapjait hamvából feltámassza. A nő találékonysága és energiái sem végtelenek, és eljöhet az a pillanat, amikor többet már nem lep meg.

Csak hátradől a kényelmes fotelban, és nem húz elő újabb szexi fehérneműket a szekrény rejtekéből, nem rittyent össze ínycsiklandozó vacsorát mindenféle vágyfokozóval, ami számodra úgyis csak zöldség, és nem hívja meg a barátaidat egy meglepibulira. Ilyenkor a nő várakozó álláspontra helyezkedik, és figyel.

Hogy mit teszel, hogy észreveszed-e a jeleket, és képes vagy-e te magad visszalopni kapcsolatotokba egy kicsit a régi varázslatból, amivel nap mint nap elkápráztattad.

Meglepetések

Az apró csecsebecsék, melyekkel kedvesed megleped, nem pótolhatják a kreativitást és a szárnyaló fantáziát. Találj ki váratlan programokat, fogd kézen barátnődet, és vidd el hétvégén egy erdei kirándulásra, vagy moziba. Nem muszáj egetrengetően különleges programot kiötlened, és még a pénztárcád kapacitását sem kell kimerítened, a meglepetés ereje ugyanis mindennél többet ér. A legtöbb férfi szeret azzal védekezni, hogy néma gyereknek az anyja se, és kimondottan falra mászik attól, ha a nő a „Mit szeretnél?” kérdésre azzal az egyszerű óhajjal felel, hogy „Lepj meg!”, de ez a szomorú igazság. A Rómeó és Júlia könnyfakasztó történetén felnevelkedett érzékeny és érzéki hölgyek bizony erre vágynak, hogy ne kelljen mindig mindent kimondani, hanem létezzen az a pótolhatatlan kötelék, amikor szavak nélkül is érted. Ha teljesen tanácstalan vagy, természetesen barátnőktől segítséget kérni ér, de a legjobb, ha magadtól tudsz kitalálni valami olyan programot, ami kicsit közelebb hoz titeket.

Az ágy melege

Csöngess fel hozzá, állíts be váratlanul, és ne akarj semmit! Nem csak békés hétvégi matinéprogramokkal kápráztathatod el kedvesed. A repertoárból a szexet sem kell kihagynod, azonban ezen a téren sem árt egy kis újítás. A legtöbb nő számára egy idő után frusztrálóvá válik az a megszokás, hogy este hazaérvén, ágyba bújva, előbb vagy utóbb a lényegre kell térni, mert ha nincs meg a napi egy összebújás, akkor valami nem stimmel a kapcsolatotokban. Ez nem azt jelenti, hogy a nő egy idő után nem kívánja a szexet. Az ellenállhatatlan vágy ott bujkál partneredben is, csak éppen nem árt a dolgokat néha kibillenteni a megszokott kerékvágásból. Ha betoppansz hozzá, de érzi, hogy nem azért, hogy most azonnal ágyba rángasd, hanem csak egy kellemes estét szeretnél vele eltölteni, a végén ő maga lesz az, aki az ágy felé tereli az eseményeket.

A szerelem itala

Ártatlan szándékaidat még biztosabb mederbe terelheted egy kis borral. Ha zenével és mámorító itallal öntöd nyakon baráti beszélgetéseteket, a vágy hamarabb fellángol, mint gondolnád! Minden nőnek szüksége van arra az érzésre, hogy elsősorban nem mint szexuális tárgy érdekel, ha tehát szánsz rá egy kis időt, és kedveseddel megosztod legbensőbb gondolataidat, garantáltan zöld utat kapsz. Az ital, a zene, a cseppnyi romantika olyan egyveleg, mint az első randi: örökzöld és tuti nyerő kombináció, aminek bármelyik nő beadja a derekát.

Ez boxer vagy szoknya?

A ruházkodás női dolog, azonban te is beújíthatsz néha ezen a téren, nem kell mindig arra várnod, hogy párod cibáljon el vásárolni! Különös tekintettel pedig az alsóruházatra: ha kényelmetlen nappali gönceitek a sarokban kezdenek el kikötni, ne számíts arra, hogy elegendő egy szál szőrben elképesztően vonzónak mutatkoznod!

Az sem mindegy, hogy a vágyakozó hölgy milyen burokból hámozza ki legkedvesebb testrészed, úgyhogy időnként fordíts időt arra, hogy lerongyolódott boxereidet némileg gatyába rázd! Nincs ugyanis kiábrándítóbb, mint a szoknyává aszalódott alsónadrág, amiből ráadásul kificcen a szőrös popsi. Ezt a problémát pedig nem ér úgy megkerülni, hogy anyu a piacon majd úgyis vesz, döbbenetes ugyanis, hogy hány férfi alsóruházatáról gondoskodik a kedves mama egészen addig, amíg gyűrű nem kerül a kis fióka ujjára! Merészkedj be egy fehérneműboltba, és válogass. Ha kedvesed képes neked öltözködni, ennyit te is megtehetsz érte.

Ezt is szeretjük