18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elég, ha kicsi, de játékos? (18+)

A férfiak fejében két kérdés kering a péniszükkel kapcsolatban: hogy a többiekéhez képest mekkora, valamint, hogy elég nagy-e otthonra.

A pénisz méretéhez kapcsolódó félelmekre és hiúsági kérdésekre egy teljes iparág tudott felépülni. Manapság már mindenhonnan a pénisz- és potencianövelő tabletták, krémek, pumpák, varázsitalok reklámjai folynak és hitetik el a férfiakkal, hogy szükségük van rájuk. Azonban sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás volna, ha a férfiak tisztáznák a fejükben, hogy ez a péniszmizéria felesleges pénz- és időpocsékolás.

A szorongás okai

A férfiak péniszükkel kapcsolatos szorongásai megvannak, mióta világ a világ. Az állatvilágban ugyanúgy jelen van az a típusú versenyszellem, mint az embereknél. A legtöbb nőstény becserkészése az alfahím privilégiuma.

Az emberben is megvan ez az ösztön, ha nem is tudatosan. Mai társadalmunk, ami már a tudatos szinten határozza meg életünket, a pénisszel kapcsolatos szorongásra méginkább rásegít. A férfiak fejében az alfahím egy erős, a nőt uralni tudó, nagy szerszámmal bíró egyed. Ezeket a képzeteket még inkább alátámasztja a pornóipar, ahol 25 centis farkú férfiak kergetik a nőket, és fél óráig bírják anélkül, hogy egyszer is a magömlés közeli állapotba kerülnének.

A mindennapi élet is folyamatosan a hatalmi harcokról szól, és ha ez a szexuális élet szintjére is leképződik, akkor természetesen adódik a férfiak azon logikája, hogy minél nagyobb a szerszámom, annál nagyobb orgazmusa lesz a csajomnak.

Téves az elképzelés

A férfiak részéről tökéletes tévedés a pénisz méretéből adódó szorongásos állapot. Elsősorban azért, mert a közösülés és orgazmus szempontjából szinte teljesen mindegy, mekkora a pénisz. A női hüvely bármely péniszmérethez alkalmazkodik. A hüvelyfalak alig tartalmaznak idegvégződéseket, a nők élvezete nem annyira a péniszmérettől függ, mint inkább a hüvelyt körülvevő izmok erősségétől, valamint pszichogén tényezőktől. A méret tehát nem az elsőrendű a szexuális érintkezés során, sokkal fontosabb szerepe van a másikra való odafigyelésnek, a szexuális kultúrának.

Mi a normális, és mi a pici?

Egy átlagos méretű pénisz izgalmi állapotban 12-17 centiméter, vastagsága 3-4 centiméter. Ha egy férfi mindenképpen szeretné lemérni, hogy mekkora szerszámmal rendelkezik, ügyelni kell a mérés helyességére, hisz egy rossz méréstechnika sokkoló eredményeket hozhat. A merev hímvesszőt kicsit le kell hajlítani úgy, hogy a testtel derékszöget alkosson, és a bőrt hátrahúzva a szeméremcsonttól kell számítani a kezdőpontot.

Picinek számít az a pénisz, ami merev állapotban nem éri el a 7,5 centimétert. Ilyen esetekben hajlandóak az orvosok pénisznagyobbító műtétet elvégezni, efelett inkább azt tanácsolják a nagyobbítsára vágyakozónak, hogy próbáljanak megbarátkozni azzal, ami van.

Női vélemények

A nők véleménye erősen megoszlik arról, hogy mit tartanak izgatónak, és mekkora számukra a nagy, illetve kicsi.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vannak, akik a hosszú péniszt preferálják, és vannak, akik a vastagabbat értékelik, de sok nőnek nem kellemes a túl nagy méret, hiszen a nők is eltérő méretekkel rendelkeznek, és egy szűkebb hüvely esetén a férfiak szerint csodálatos 20 centi bizony fájdalmat okozhat.

Nőként egyetlen dologra kell minden esetben odafigyelni! Soha nem szabad lekicsinyelni a férfi méretét, mert hosszú távon olyan lelki problémákat idézhet elő, ami merevedési zavarokig is elvezethet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük