Már nem kívánja a szexet a párom!
Ha a férfi vágya csökken, még nincs itt a világvége! Találd fel magad, légy te a helyzet magaslatán, és minden jóra fordul, mint a mesében!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában a férfiak gyakrabban kezdeményezik, mivel többször kívánják a szexet, mint a nők. Ám előfordulhat, hogy a pasid csak fekszik melletted, de nem tesz semmit, sőt, a közeledésedet is visszautasítja. Ne ijedj meg, és ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de vedd komolyan a dolgot!

Hány napja is?

Mielőtt komolyan aggódni kezdenél, gondold végig, mióta tart ez az állapot! Ha korábban napjában háromszor szeretkeztetek, nyilván a néhány napos szünet is ijesztő lehet, de ha hetente körülbelül kétszer voltatok együtt, nem kell rögtön a fejed fogni, ha néhány nap nyugodtabban telik.

Lehet, hogy pasid hullafáradt, mire hazaér, és bár lenne kedve együtt lenni veled, energiája nem sok van. Ha ilyenkor nem azt várod, hogy ő kezdeményezzen, hanem kezedbe veszed az irányítást, aligha találsz zárt kapukra. Azért néha hagyd, hogy kialudja magát!

Ki a férfi a háznál?

A férfi szereti, ha egy nő kezdeményez, hisz ezzel érzi, hogy a kedvese kívánja őt. Ám ha túlzásba viszed az irányítást, a pasid esetleg elnyomva érzi majd magát. Nem bontakozhat ki, nem érezheti kellően férfiasnak magát, hiszen már egy jó ideje nem akadt alkalma arra, hogy meghódítson, hiszen gyorsabb voltál nála. Olykor hagyd a pasit, hadd udvaroljon, hadd cserkésszen be, hadd vegyen le a lábadról! Néha még kéretheted is magad! A könnyen szerzett falat nem mindig esik olyan jól.

Miért?

A nők hajlamosak mindent túlkombinálni, így valószínű, hogy a merevedési zavaroktól kezdve a megcsaláson át mindenféle magyarázaton agyaltál már. Nos, mivel a férfiak kissé másképp működnek, számukra nemigen okoz gondot a szerető mellett a barátnőt is kielégíteni. Így ha meg is csal kedvesed, nem ez az árulkodó jel. Úgyhogy ha épp nem vad csődörként ront neked, ne kérdőjelezd meg rögtön a hűségét!

Ha folyton visszautasít, így szervi bajtól tartasz, teszteld le, hogy elpárologjon a kétséged! Mikor elaludt, finoman kezdd el cirógatni a péniszét! Normális esetben megkeményedik a szerszám. Ha azonban pasid nem ébred fel, inkább ne folytasd tovább!

Elég vonzó vagyok?

A sok kusza gondolat közt biztos helyet kap az önértékelés is. Nem baj, ha több ok is eszedbe jut, csak nem szabad végletekben gondolkodni. Ha hosszabb ideje vagytok együtt, előfordulhat, hogy pasid egy kis újításra vágyna. Lepd meg valami szokatlan ötlettel! Például próbáld elcsábítani már a kádban, vagy ecseteld neki, mennyire kipróbálnád a nemrég hallott új pózt! Egy szexi fehérnemű is sokat segíthet. Ha nincs ellenedre, meglepheted egy szolidabb szexfilmmel, ami téged is felizgat. Nézzétek meg együtt! Aligha marad közömbös!

Ha minden kötél szakad!

Ha már mindent bevetettél, de semmi nem változik, és ez így megy hosszú hetek óta, csak akkor mondhatod, hogy valami probléma van. Ez esetben beszélj kedveseddel, de semmiképp ne legyél számonkérő, vagy követelőzz, mert bizalmatlan lesz.

Biztosítsd afelől, hogy szereted, és mellette állsz! Kedvesed kellemetlenül érzi majd magát, de te próbálj enyhíteni a zavarán! Nyugtasd meg, hogy nem ciki orvoshoz fordulni, ha probléma van, sőt, az a gyáva, aki nem mer szembenézni a gondokkal!

Ezt is szeretjük