18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mindre egy csók, és kész lesz a pasi: íme, a 12 legérzékenyebb pont a férfitesten
Ha így kényezteted, a párod odalesz a gyönyörtől.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a férfi izgatása egyenlő a nadrágja alatti terület izgatásával.

Bár tény és való, hogy a férfinak a pénisze a legérzékenyebb pontja, 12 olyan terület is van a testén, amit érdemes kényeztetni.

Miért érdemes keresgélni?

Nőként tudhatod, milyen jólesik, ha párod előjátékként a tested különböző pontjait simogatja, csókolgatja. Nos, ez a férfiakkal sincs másképp. Ők is, akárcsak a nők, szeretik, ha testszerte kényeztetik őket.

Párod élvezetén túl pedig a közös élmény miatt is érdemes nem csupán a hímvesszőjére fókuszálnod, amikor örömet szeretnél adni neki.

A szex, az együttlétek sokkal színesebbé, változatosabbá, tartalmasabbá tehetőek, ha kölcsönösen kényeztetitek egymást alkalomról alkalomra, mielőtt az aktus maga megtörténne, ráadásul, mivel jobban egymásra hangolódtok közben, az élvezet és a köztetek lévő intimitás is nő.

A férfi 12 legérzékenyebb pontja

Képgalériánkban megnézheted, melyik az a 12 pont a férfitesten, amit mindenképen érdemes feltérképezned.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük