18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit mondanak a férfiak? Mennyi idő után jöjjön az első szex?
Cikinek tartják a túl korai szexet, vagy éppen a várakozást tartják rossznak? Most kiderül.

Minden egyes kapcsolat egy új történet, így akár még 30-on túl, tapasztalatok birtokában is felmerülhetnek kérdések az emberben, mit hogyan lenne jó csinálni, hogy a kapcsolat pozitívan alakuljon: az egyik sarkalatos kérdés az induló kapcsolatoknál, hogy mikor optimális az első szex ideje.

Nőként meglehet a magad elképzelése, de vajon egyezik az a férfiakéval? Kevesebb vagy éppen több időt mondanál, mint ők? Hogy látják ők a kérdést? Gellért, Bálint és Márk válaszolt nekünk: olvasd el meglátásaikat, és te is meglepődsz.

Gellért (30) nem tulajdonít ennek nagy jelentőséget

Gellért szerint kapcsolata válogatja, hogy mikor optimális az első alkalom időpontja.

- Mikor jön el az ideje az első szexnek egy új kapcsolatban?

- Szerintem minden pár érzi, tudja, hogy mikor jött el az idő. Nem lehet  általánosan megmondani, hogy mi a jó, még egy ember is érezheti máshogy különböző kapcsolataiban. 

Felmerül a kérdés, ciki-e a nőre nézve, ha az első alkalommal ágyba bújuk a férfival.

- Mit olvasol ki abból, ha egy nő túl hamar - akár az első napokban - vagy túl sokára - mondjuk fél év múlva - érzi úgy, hogy ez megtörténhet?

- Lehet olyan, hogy az első randik egyikén már megtörténik, de olyan is, hogy várnak. Nekem ez semmit nem árul el, talán annyit, hogy komolyabb és érettebb az, aki vár, bár ez életkortól és intelligenciától is függ. Szerintem nincs ilyen előítélet, és nem befolyásol semmit. Attól még minden lehet majd ideális, hogy erre hamarabb vagy később kerül sor.

Bálint (27) szerint nincs gond a korai szexszel

Nemhogy hetekig vagy hónapokig, Bálint szerint napokig sem kell várni a szexszel, ha a pár úgy látja jónak.

- Mennyi idő után ideális az első szex egy friss párkapcsolatban?

- Szerintem egyből eljöhet az idő, tehát akár már az ismeretség kezdetén, mondjuk akár az első randi végén. Ha mégsem érzik úgy, az sem jelenti azt, hogy valami ne lenne rendben, csak a társadalmi szokások miatt várnak esetleg. Vagy mert egyikük fél, hogy hamar elmélyül a kapcsolat.

Bálint elgondolkodtatóan vélekedik arról, ha egy nő már egészen korán vagy éppen sokára szexelne.

- Rosszul veszi ki magát, ha a nő már a legelején ágyba bújna, vagy éppen halogat?

- Ha egy nő túl korán akarja, az csak akkor fura, ha ezt nagyon erőlteti. Az valamiért szinte ijesztő. A szex nem minden, ha kapcsolatról van szó, így ha várni akar még, az teljesen érthető lehet, főleg, ha ennek jó oka van. Mondjuk olyan időszakában jár az életének, amikor kell neki valaki, de szexre nem vágyik. Az szintén ijesztő, ha nem tudni, miért nem akarja. Talán a vallása miatt? Vagy nem is tetszik neki a srác igazán, csak ki akarja használni?

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Márk (29) szerint jobb várni az első alkalommal

Márk válasza egészen meglepő volt, ő ugyanis örömest vár a szexszel, nem sürget semmit.

- Mennyit optimális várni a szexszel egy új kapcsolatban?

- Én személy szerint élvezem azt a részét, amikor még csak kerülgetjük a forró kását, kár lelőni a poént már az elején. Ha mégis úgy jön ki, hogy nem akarunk várni, akkor az is jó, de nekem nincs ellenemre pár hét várakozás, sőt, talán azt mondanám, kell is.

Gellérthez hasonlóan Márk is komoly gondolkodásmódot sejt amögött, ha a szexre csak bizonyos idő elteltével kerül sor.

- Hibázik az a nő, aki akár már az első randin ágyba bújik a férfival?

- Hibának nem nevezném, de szerintem komolyabb az a nő, akire várni kell. Mármint én annak látom, és a várakozást kimondottan élvezem is. Így van benne kihívás. A végtelenségig azért én sem halogatnám, de három hét még rendben van szerintem.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük