18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 jogos férfielvárás a szexben (18+)

Vannak bizonyos praktikák, melyek nélkül a pasi számára nincsen szex. Ismerd meg a kihagyhatatlan fortélyokat!

Elvárásai minden pasinak vannak, olykor még sok is. Most ezeket tettük nagyító alá, és ítélkeztünk: összegyűjtöttük, ami jogos, ami valóban fűszere a szexnek, és elengedhetetlen ahhoz, hogy a vágy a hosszú kapcsolat dacára se csücsüljön a kispadra.

Még a delphoi jósdában se

A szexben a kiszámíthatóságnak és a kiszámíthatatlan pillanatoknak is megvan a maguk szerepe. A megjósolható együttlét leveszi a férfi válláról a stresszt, hiszen nincs annál megnyugtatóbb, amikor tudja, hogy nem minden szeretkezésért kell hosszas csábításhoz folyamodnia.

Amikor pedig egy péntek reggel úgy ébred, hogy tudja, aznap este garantált a gyönyör, az olyan, mint a legforróbb előjáték szavak nélkül, és a vágy egyre csak erősödik, ahogy közeleg az öröm órája.

Másrészt viszont a váratlan szex az, ami tényleg felizgatja a pasit. A férfiak 21%-a mondja, hogy az egyetlen dolog, amin változtatna a szexuális életében, az a kísérletezés és a változatosság. Nyilvánvaló tehát, hogy a pasik értékelik a spontaneitást, a váratlanul a kilincsre akasztott bugyit. Éppen ezért, ha hosszabb távon szeretnéd fenntartani partnered érdeklődését, nem árt egy kis izgalmat vinned a hasonló forgatókönyv szerint zajló éjszakák sorába.

A pasi szeret kezdeményezni, és meg is teszi, de nincs annál izgatóbb, ha olykor a lehető legváratlanabb helyzetben te magad támadod le. Próbáld ki: ha váratlanul ismerkedni kezdesz a gatyáján megbújó gombokkal, még a BL döntő 11-eseiről is könnyedén elterelheted a figyelmét!

Orális gyönyör

A pasi nemcsak vágyik az orális szexre, de el is várja. Nem elég tehát a derült égből a villámcsapás, a váratlan reggeli hancúr: összebújás hosszútávon furulyaszó nélkül nincsen.

Hogy mindezt a menetrend szerint közeledő hétvégi szeretkezések közé illeszted be apró meglepetésként, vagy a lehető legváratlanabb helyen és időpontban borulsz párod ölébe, szinte teljesen lényegtelen. A férfi számára az az ajándékpillanat számít, amikor csak ő a fontos, és úgy érezheti, hogy a legkisebb fenntartás és gátlás nélkül szereted.
 

Külsőségek

A férfiak nem feltétlenül vágynak gyorsabb vagy vadabb szexre. Olykor egyszerűen csak jobban akarnak vonzódni partnerükhöz, olyan intenzíven és ellenállhatatlanul, mint a párkapcsolat korai szakaszában. Partnered azonban nem feltétlenül téged un meg, legfeljebb csak a külsődet, a macinacit és a pólót. Ha tehát olyan az időbeosztásotok, hogy szinte mindig csak otthon találkoztok, a legegyszerűbben úgy dobhatod fel szexuális életeteket, ha szervezel egy igazi randit, mint a régi időkben. Ha meglát kiöltözve, gondosan megtervezett frizurával, sminkben, garantáltan újra életre kel benne a vágy.

Összhang

Párod elvárásai olykor nem is állnak olyan távol a te vágyaidtól, mint gondolnád. Bár néhány pasi nagyon szereti a látványos, tégy a játékszereddé szexet, sokuk csupán finomabb változtatásokra vágyik, de elsősorban intimitásra és összhangra. A férfi azt szeretné, hogy, ha a hétköznapok szigorú szabályai között nem is tudsz felszabadult és laza lenni, az ágyban, amikor meztelenül álltok egymás előtt, ne csak a ruháidat vesd le, hanem szabadulj meg minden gátlásodtól, és engedd szabadjára szexuális vágyaidat.

Ebből pedig magától értetődően következik a vadság is, hiszen, ha átadod magas a szenvedélynek, nehezen maradhatsz szende és kimért. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a pasik szerint a legjobb szex a vad fizikai fesztelenség és a mély érzelmi kapcsolat keveréke.

Cikkünk a Pasik, szerelem & szex című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük