Nem idegen nővel akar félrelépni a legtöbb férfi - Meglepő, kire vágynak a kutatás szerint
Kis százalékuk mondta azt, hogy egy ismeretlen nővel bonyolódna titkos, egyéjszakás kalandba: egészen mást választottak.

ferfi felrelepes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy párkapcsolatban nem épül ki a bizalom, akkor állandóan jelen lehet az egyik legnagyobb szerelemromboló tényező, a féltékenység. De persze, nemcsak a bizalomhiány lehet ennek az oka: vannak, akik alapból igen féltékeny típusok, és az is előfordulhat, hogy valakinek tényleg van alapja gyanakodni.

Amikor az egyik félnek megfordul a fejében, hogy a partnere hűtlenkedne, vagy bármi esélyt lát erre, akkor a legtöbben arra gondolnak, hogy leginkább a bárokban, szórakozóhelyeken felszedett, egészen addig idegennek számító nők jelentenek majd a legnagyobb veszélyt. Kiderült azonban, hogy ez egyáltalán nem igaz.

Vele akar félrelépni a férfi

A kutatók és a társkereső oldalak már rengetegszer vizsgálták a hűtlenség jelenségét, okát, és egyéb részleteit. Nemrég fény derült arra, hogy a házas férfiak hány év után akarnak leginkább kikacsintgatni a kapcsolatból, most pedig arra kaphatott mindenki választ, hogy ki az, aki a legpotenciálisabb jelölt, ha félre akar lépni egy pasi.

megcsalas

Bár a legtöbben az idegen nőkre vagy a barátokra gondolnának, az Ashley Madison, házasoknak vagy kapcsolatban élőknek szóló titkos társkeresője kiderítette, hogy ez nem így van. Az oldal egy felmérésben 1300 férfit kérdezett meg, és arra jutottak, hogy a nagy részük leginkább egy kolléganőjével csalná meg a párját, de főleg akkor, ha boldogtalan kapcsolatban élnek. 23 százalékuk válaszolta csak azt, hogy egy idegen csábításának engednének a leginkább, a pasik többi része mind olyat nevezett meg, akit ismer. A második helyen a női barátok szerepeltek.

De azt is megtudták a kérdezők, hogy a félrelépés a legtöbb férfinél előre kitervelt, átgondolt cselekedet. És ami a legmegdöbbentőbb, hogy a megkérdezettek azt állították: a félrekacsintgatás boldogabbá teszi a őket a házasságukban. A randioldal kommunikációs munkatársa, Paul Keable viszont elmondta, hogy a tapasztalataik alapján bármennyire is ismerős nőre vágynak a férfiak, inkább legtöbbször a biztosra mennek, és ha hűtlenségre adnák a fejüket, online keresnek hozzá partnert.

Ezt is szeretjük