Hosszú távra tervez veled a férfi? Egészen biztos, ha ezeket a jeleket tapasztalod

Ha komolyak a szándékai, azt a viselkedéséből egyértelműen megtudhatod.

boldog-par
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy párkapcsolat kezdeti időszakában nem könnyű határozottan eldönteni, hogy a férfi mennyire tervez hosszú távra, ám akad néhány olyan jel, ami összetéveszthetetlenül árulkodik a komoly szándékáról.

Semmiféle hókuszpókusz nem kell ahhoz, hogy megtudd, nagy valószínűséggel mik a tervei veled a párodnak: elég, ha odafigyelsz viselkedésére, hozzáállására és az együtt töltött idő alatt bekövetkező változásokra. A következő pontok egyértelműsíthetik a dolgot.

Nem fukarkodik a figyelemmel

Ha igazán hosszú távra tervez veled, nem sajnálja az időt arra, hogy alaposan megismerjen, és nem sieti el a közös programokat sem. Nem fél az együtt töltött idő alatt beavatni az álmaiba és a céljaiba, közben pedig ő is meg akarja tudni a te vágyaidat. Ezáltal lehettek csak biztosak abban, hogy megegyezik az irányotok, és támogató partnerre tehettek szert egymásban.

egyutt-gif.gif

A hosszú távra tervező férfi mindemellett megjegyzi a felesleges részleteket is. Egy komolytalan viszonyban egyáltalán nem érdekes, hogy mit csinálsz felkelés után, hány cukorral iszod a kávét, esetleg hogy hívják a testvéred kislányát, ha tehát megtanulja a szokásaidat vagy a preferenciáidat, biztosan nem tekinti futó kalandnak a kapcsolatotokat.

Az én jövőm a te jövőd

Te hova helyeznéd magad párod jövőképében? Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretne tőled, nem is kérdés, hogy az álmaiban is te vagy a társa, és kiemelt helyet kapsz életében. Nemcsak megosztja veled a céljait, de úgy is tervez, hogy abban mindig nélkülözhetetlen, de nem alárendelt szerepet kapj. Ha az egyes helyett a többes számot kezdi el használni, valószínűleg már átgondolta a közös jövőtöket, és nem esik nehezére elképzelni, hogy a későbbiekben is te leszel mellette.

no-ferfi-teton.gif

Amellett pedig, hogy vizualizálni tudja a közös éveket, hajlandó fáradozni is ennek érdekében. Áll elébe a közös életnek, miközben tisztában van azzal is, hogy lehetnek köztetek konfliktusok. Szem előtt tartja a boldogságodat, érdekli a véleményed és az érzelmeid, tiszteli a céljaidat, és nem csak saját kényelmére törekszik a kapcsolattal.

Bemutat otthon

Egy átmeneti kapcsolatot nem szívesen visz haza az ember: legyen szó akár a családról, akár a baráti társaságról, ha nem biztos a dolgában, nem fogja megosztani veled a saját kis világát.

Ha viszont beszél rólad a környezetének, fontos neki, hogy megkedveltessen téged. Ha tehát önszántából a szerettei elé áll veled, tudhatod, hogy fontos döntést hozott: bevont a család életébe is.

Az sz-betűs szó

Nem baj, ha nem ismételgeti nyakra-főre, hogy szeret, de ha hosszú távon gondolkozik, vérmérséklettől függetlenül és külön kérdés nélkül ki meri nyilvánítani az érzelmeit. Szeretete pedig nemcsak szavak szintjén nyilvánul meg, de a tettekben is megmutatkozik. 

Ha valóban őszinték az érzései, akkor keres téged, szakít időt a találkozásra, és nem akar játszani veled, például nem felejt el visszahívni vagy üzenetet írni, és megtartja a szavát. És fel akar nőni ahhoz a feladathoz is, hogy sikeresen megteremtse veled együtt a közös jövőtöket.

Ezt is szeretjük