Milyen a pasi fürdőnadrágja? Ezt a 3 dolgot árulja el róla
Nem is gondolnád, de a pasi már azzal bemutatkozott a strandon, hogy felvette a fürdőgatyáját.

Dia

	Feltűnő színű fürdőnadrág	Ha a férfi egyszínű, ám feltűnő árnyalatú fürdőnadrágot visel, az elárulja, hogy:			személyiségét tekintve pozitív, hogy színes és izgalmas egyéniség, nem lehet mellette unatkozni;			személyiségét tekintve negatív, hogy nem túl komoly, talán még nem egészen nőtt fel;			kapcsolatában fontos lehet számára a folyamatosan ébren tartott érdeklődés, izgalom.

Feltűnő színű fürdőnadrág

Ha a férfi egyszínű, ám feltűnő árnyalatú fürdőnadrágot visel, az elárulja, hogy:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy színes és izgalmas egyéniség, nem lehet mellette unatkozni;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy nem túl komoly, talán még nem egészen nőtt fel;
 3. kapcsolatában fontos lehet számára a folyamatosan ébren tartott érdeklődés, izgalom.
Fotó: asos.com

Dia

	Szűk boxer fürdőnadrág	Ha a férfi szűk boxer típusú fürdőnadrágot visel, elárulja, hogy:			személyiségét tekintve pozitív, hogy egy komoly férfi, egy valódi gentleman lehet, és akar is lenni, akárcsak James Bond;			személyiségét tekintve negatív, hogy túlságosan szeret tetszeni, ráadásul odavannak érte a nők, nem árt résen lenni;			kapcsolatában szenvedélyes, imádja a romantikát, szereti lenyűgözni párját.

Szűk boxer fürdőnadrág

Ha a férfi szűk boxer típusú fürdőnadrágot visel, elárulja, hogy:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy egy komoly férfi, egy valódi gentleman lehet, és akar is lenni, akárcsak James Bond;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy túlságosan szeret tetszeni, ráadásul odavannak érte a nők, nem árt résen lenni;
 3. kapcsolatában szenvedélyes, imádja a romantikát, szereti lenyűgözni párját.
Fotó: asos.com

Dia


            	Hagyományos fecske fazon
            	Amennyiben a fecskés pasi nem az idősebb korosztály képviselője, erősen valószínű, hogy büszke vonalaira, és szereti, ha kevés textil fedi a testét. Viselete szerint:
            	
            		személyiségét tekintve pozitív, hogy van benne némi hiúság, igényes, ad magára;
            	
            		személyiségét tekintve negatív, hogy talán túl sok is ez a hiúság, és csak egy hajszál választja el a túlzott önbizalomtól. Számára saját maga lehet a középpontban;
            	
            		kapcsolatában is jellemezheti ez az énközpontúság, ám ez nem törvényszerű. Az bizonyos, hogy szomjazza az elismerést.

Hagyományos fecske fazon

Amennyiben a fecskés pasi nem az idősebb korosztály képviselője, erősen valószínű, hogy büszke vonalaira, és szereti, ha kevés textil fedi a testét. Viselete szerint:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy van benne némi hiúság, igényes, ad magára;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy talán túl sok is ez a hiúság, és csak egy hajszál választja el a túlzott önbizalomtól. Számára saját maga lehet a középpontban;
 3. kapcsolatában is jellemezheti ez az énközpontúság, ám ez nem törvényszerű. Az bizonyos, hogy szomjazza az elismerést.
Fotó: asos.com

Dia

	Kockás fürdőnadrág	A már-már klasszikusnak mondható kockás vagy csíkos fürdőnadrág viselője a biztonsági zónában szeret mozogni. Nadrágja elárulja:			személyiségét tekintve pozitív, hogy nem akar feltűnősködni, nem akar kilógni, és a hagyományos értékeket tarthatja fontosnak;			személyiségét tekintve negatív, hogy nem nagyon lehet kimozdítani a komfortzónájából. Nem túl bevállalós, és hajlamos lehet az otthonülésre;			kapcsolatában az erős férfi szerepére vágyhat. Nem kizárt, hogy hajlamos lehet a dominanciára.

Kockás fürdőnadrág

A már-már klasszikusnak mondható kockás vagy csíkos fürdőnadrág viselője a biztonsági zónában szeret mozogni. Nadrágja elárulja:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy nem akar feltűnősködni, nem akar kilógni, és a hagyományos értékeket tarthatja fontosnak;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy nem nagyon lehet kimozdítani a komfortzónájából. Nem túl bevállalós, és hajlamos lehet az otthonülésre;
 3. kapcsolatában az erős férfi szerepére vágyhat. Nem kizárt, hogy hajlamos lehet a dominanciára.
Fotó: asos.com

Dia

	Retró sort	A retró sort viselője nem szeretne beolvadni a tömegbe, sőt. Inkább kitűnne, régies viseletével mutatja, hogy egyénisége egyedi. Nadrágja elárulja:			személyiségét tekintve pozitív, hogy valóban érdekes egyéniség lehet a pasi, jó humorral vagy éppen különleges gondolatokkal;			személyiségét tekintve negatív, hogy kissé különc lehet, és hajlamos lehet az árral szemben úszva élni az életét;			kapcsolatában barátot is kap, aki mellett kiköt, ám a pasi hajlamos lehet komolytalankodni, félhet a komolyabb elköteleződéstől.

Retró sort

A retró sort viselője nem szeretne beolvadni a tömegbe, sőt. Inkább kitűnne, régies viseletével mutatja, hogy egyénisége egyedi. Nadrágja elárulja:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy valóban érdekes egyéniség lehet a pasi, jó humorral vagy éppen különleges gondolatokkal;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy kissé különc lehet, és hajlamos lehet az árral szemben úszva élni az életét;
 3. kapcsolatában barátot is kap, aki mellett kiköt, ám a pasi hajlamos lehet komolytalankodni, félhet a komolyabb elköteleződéstől.
Fotó: asos.com

Dia

	Klasszikus színű fürdőnadrág	Egyszínű kék, szürke, zöld, barna vagy fekete a fürdőnadrágja? Nem célja kirívónak lenni. Stílusa egyszerű, letisztult, és ő maga is ilyen lehet. Nadrágja azt meséli:			személyiségét tekintve pozitív, hogy nem akar mindenáron más lenni, mint a többi ember, hihet benne, hogy az egyszerűség jó, praktikus lehet, és jobban értékelheti a belsőt a külsőnél;			személyiségét tekintve negatív, hogy számára inkább csak fekete és fehér, szürke nem nagyon létezik, és a legegyszerűbb megoldásokban hisz, a bonyolultabb hiába lehet jobb, fárasztja;			kapcsolatában is az egyszerűségre törekedhet. Választásában a tiszta lélek fontosabb szempont, mint a külső.

Klasszikus színű fürdőnadrág

Egyszínű kék, szürke, zöld, barna vagy fekete a fürdőnadrágja? Nem célja kirívónak lenni. Stílusa egyszerű, letisztult, és ő maga is ilyen lehet. Nadrágja azt meséli:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy nem akar mindenáron más lenni, mint a többi ember, hihet benne, hogy az egyszerűség jó, praktikus lehet, és jobban értékelheti a belsőt a külsőnél;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy számára inkább csak fekete és fehér, szürke nem nagyon létezik, és a legegyszerűbb megoldásokban hisz, a bonyolultabb hiába lehet jobb, fárasztja;
 3. kapcsolatában is az egyszerűségre törekedhet. Választásában a tiszta lélek fontosabb szempont, mint a külső.
Fotó: asos.com

Dia

	Hawaii mintás fürdőnadrág	A vidám hawaii minta vagy más feltűnőbb minta a fürdőnadrágon arra utal, hogy a férfi laza. Nadrágja elárulja:			személyiségét tekintve pozitív, hogy jó kedélyű, könnyed, szórakoztató, vidám ember;			személyiségét tekintve negatív, hogy lazasága révén a tartós és komoly elkötelezettség riaszthatja;			kapcsolatában a hűség számára lehet cél, ám nem könnyű elérnie. Mégis pozitív, ha dolgozik az ügyön.

Hawaii mintás fürdőnadrág

A vidám hawaii minta vagy más feltűnőbb minta a fürdőnadrágon arra utal, hogy a férfi laza. Nadrágja elárulja:

 1. személyiségét tekintve pozitív, hogy jó kedélyű, könnyed, szórakoztató, vidám ember;
 2. személyiségét tekintve negatív, hogy lazasága révén a tartós és komoly elkötelezettség riaszthatja;
 3. kapcsolatában a hűség számára lehet cél, ám nem könnyű elérnie. Mégis pozitív, ha dolgozik az ügyön.
Fotó: asos.com
Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: