18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 izgató szexpont a férfin - Már az érintésüktől is lázba jön
Itt érdemes kényeztetned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi testének egyes helyei különösen érzékenyek, és az itt található idegvégződéseknek hála már egy leheletnyi érintés is elég lehet ahhoz, hogy a pasi tetőtől talpig megborzongjon.


Nem csak a nemi szervek környéke rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, így már azelőtt lázba hozhatod a párod, hogy lekerülne rólatok a ruha. Legyen szó ágyba csábító mozdulatokról vagy kényeztető előjátékról, ha itt érinted meg a párodat, garantáltan nem nyúlsz mellé.

Az ajkak alatt

Az ajkak a nők és a férfiak esetében is a bőr legérzékenyebb területei közé tartoznak, de nem csak a száj élvez kitüntetett szerepet. A közvetlenül az alsó ajak alatt található terület is erogén zóna. Különösen izgató a férfi számára, ha csókolózás közben egy kicsit lejjebb tévedsz a száddal vagy akár a nyelveddel. Azután persze visszatérhetsz az alsó ajkára, hogy ott elidőzz egy kicsit.

A nyak elülső oldalán

Bár a kényeztető figyelem sokszor elsősorban a nyak oldalsó részére és a fül alatti területre irányul, nem ez az egyetlen figyelemre méltó része ennek a testrésznek. Ne feledkezz meg az elülső oldaláról sem, hiszen közvetlenül az ádámcsutka alatt található egy különösen érzékeny pont.

Ezt érdemes csókolgatnod, de a nyelveddel is körbejárhatod, a lényeg, hogy mindezt finoman és óvatosan tedd, mert az erőteljes nyomás éppen ellenkező hatást válthat ki.

A boka alatt

A láb sokszor kevés figyelmet kap, pedig ez a testrész is lehet az érzékiség forrása, és még csak lábfétisisztának sem kell lennetek, hogy kihasználjátok az adottságait. A boka alatt található kis mélyedés összeköttetésben áll a nemi szervekkel, így ha nyomást gyakorolsz rá, hamar felkeltheted vagy fokozhatod a férfi szenvedélyét.

A péniszen

A legérzékenyebb területek közül természetesen az ágyék és környéke sem maradhat ki. Ha a lényegre akarsz térni, és a pénisz felé veszed az irányt, bárhol érintheted a nemes szervet, azonnali hatást válthatsz ki, azonban különös figyelmet érdemel a frenulum nevű terület, mely a fitymát a makkhoz kapcsoló kis rész. Itt található a legtöbb idegvégződés, ám épp ezért nem árt a különös óvatosság.  

Bár a test erogén zónái hasonlóan helyezkednek el a férfiaknál, ha valóban a párod kedvében akarsz járni, nem árt, ha személyre szabottan térképezed fel, hol találhatók az ő első számú nyomógombjai, hiszen egyénenként eltérő, hogy kinek melyik testtája a legérzékenyebb.

Ezt is szeretjük