Mit akar a férfi az extől?
Az illetékes elárulja!
Egyre gyakrabban bukkan fel a láthatáron párod volt barátnője? Mielőtt rosszra gondolnál, tudd meg, valóban kísértésbe ejti-e a pasit az ex!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyél-e féltékeny a hamvas, nagykeblű régire?

A férfi nem egy álmodozós állat, szívébe nem önt lelket az elgondolkodás, vagy, ha esetleg igen, akkor is csak kettő sör után. Mikor pedig rátör a melankólia, a Forma 1-en, a Fradi-meccsen túl egy témán pörög az agya: a nőkön. Az asszonyok vernek sátrat a gondolatja mezején, a hamvas régi kopogtat a homlokán a melleivel. Beköszön a mi lett volna, ha.

Csak nehogy eggyel többet igyon, csak nehogy pici poharas, gyanús italok felé révedjen a tekintete! Mert akkor puff, észre sem veszi, és ott a baj!

Dr. Emett L. Brown az időutazás helyett a nőket vizsgálja

Pedig nem is ő a hibás, csak az az átkozott idő. Igazából ő csal, ő kényszeríti csalfaságra az embert. Veszélyes fegyver, megszépít, púderrel keni el a pattanásosabb részeket. Hátba vereget, kiskocsmásan.

És vigyorogva figyeli, ahogy sajog, sajog a szív. Idővel a legrusnyább kapcsolatok is éteri magasságokba emelkednek a fejben. Évek múltán minden frufruból lehet glória.

Régi lányok, csábítók

A régi csaj felbukkanása nem azért veszélyes, mert anno ezek együtt háltak. Azért sanda kicsit, mert, mivel egyszer már megtörtént, simán visszabújhatnak a paplan alá megint. Isten ne adjon valami fránya durcázást, mikor egy kacér szemű, volt kedves ólálkodik a közelben!

Van valami bilincs ugyanis, ami a régi csajt a férfihoz köti: igaz, hogy plüssel applikált, de attól függetlenül szoros egy szerszám. A te is tudod – ő is tudja: az láncolja egybe az összes volt nővel a fickót. Nem bonyolult, egészen egyszerű algoritmusról van itt szó. Egyszer már összetették, amijük volt, miért ne tehetnék meg megint? Ilyen ez a hülye nosztalgia.

Igen, igen, nem

Hogy legyen-e a lány féltékeny a hamvas, nagy keblű régire, az biza fogós kérdés. Igazából férfija válogatja, és a helyzet az, hogy az elégedetlen, senkiházi pernahajderek igenis képesek beledőlni abba a bizonyos dugába. Ismerős, virágillatú utcákba, gondolja ő, csak a hülye nem megy be. És a nagy büdös helyzet az, hogy igazából, mikor megteszi, és hoppá, mégsem sül le a bőr a képéről, akkor nem a cicik, nem a formás tompor miatt teszi meg. Abból már jóllakott elégszer – a helyzet az, hogy a ziccert nem tudja kihagyni. Lélekben minden férfi focista, a 11-es mellől, üres kapura pedig nehéz nem kitapétázni a ficakot.

Tavasz, dagad

Különben meg úgy ránk tört ez a fránya jó idő, semmi kopogás, minden zokszó és figyelmeztető rügypattanás helyett vetkőztetni kezdte itten a körúton a lányokat – nem lehet ezt bírni. A férfi, az egy biológiai izé – egyszerű, mint a fakalapács. Felforr, ha rárombol a feromon, nem tehet róla.

Igenis félni kell, vigyázni kell. Mert mindenkinek volt már egy régi. És a régi már mindenkinek megvolt – ugye tetszenek érteni?

Ezt is szeretjük