Te észrevennéd, hogy megcsalnak? Jelek, amik sok nőnek elkerülik a figyelmét

A félrelépők gyakran rafináltabbak, mint azt az ember gondolná.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétféle félrelépő létezik: aki eltitkolja párja elől, és az, aki nem. Ugyanígy kétféle megcsalt is létezik: aki észreveszi, hogy párja mással volt vagy van, és az, aki nem. Ha te nem szeretnél az utóbbiak közé tartozni, vésd az eszedbe az alábbiakat!

Megcsalni valakit egyenlő az iránta való tisztelet teljes hiányával - gondold csak végig, hogy az az ember, aki mással fekszik le vagy találkozgat, párja jóhiszemű érzéseit semmibe véve lép a hűtlenség útjára. Persze, itt jöhet a de... és a rengeteg külső tényezőként beállított ok, mint az alkohol általi befolyásoltság vagy a csak egyszer történt, vagy a partner bűnbakként való feltüntetése.

Akárhogy is, a megcsalás az megcsalás, és, ha egyszer megtörtént, a félrelépő fél bűnössége vitathatatlan: senki nem parancsolt rá, hogy sokat igyon, és akár szakíthatott volna is, mielőtt más felé kezdett nézelődni. A döntés, megbocsájt-e a megcsalt fél, csakis rajta múlik, egyéni hajlandóság kérdése. Abban viszont bizonyára szinte mindenki egyetért, hogy, ha megcsalták, arról joga van tudni. Szinte, ugyanis sajnos a struccpolitika hívei inkább nem is akarnak szembesülni vele.

Így vehető észre

Akik azonban nem szeretnének a hazug, mégis boldog vakság hívei közé tartozni, képessé kell, hogy váljanak felismerni, leleplezni a legügyesebben taktikázó félrelépő módszereit is. Női lap lévén alábbi képgalériánkban a férfihűtlenség ismertetőjegyeit gyűjtöttük egybe.

Férfi testbeszéd

Mit jelent, ha összekulcsolja kezét, vagy babrál valamivel? Fordítsd le a férfi tudatalatti üzeneteit!

Ezt is szeretjük