5 fotó, amit ne tölts fel magadról a Facebookra - Ha szeretnéd, hogy a pasik komolyan vegyenek
Ilyen képeket semmiképp ne rakj a netre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság szinte nincs is ember, aki ne ismerné a Facebookot. Arról persze mindenki maga dönt, regisztrál-e, vagy nem, és, hogy mennyi információt közöl rajta magáról.

Aki azonban készít Facebook-profilt, jobban teszi, ha körültekintően alakítja azt ki, hiszen az első benyomás - legyen szó állásinterjúról, friss ismeretségről vagy akár pasizásról - nagyban függ attól, hogy milyen képet mutat az emberről a profilja.

Ha te is regisztrálva vagy, nyisd most meg a profilod, és kicsit vedd górcső alá! Milyen fotóid vannak fent, és hány darab? Amennyiben szeretnéd, hogy a pasifogásnak semmi, még egy rosszul összerakott fotóalbum se állja útját, a képek tekintetében a következő öt típust gyorsan töröld le!

A kép, amin be vagy csiccsentve

Nincs azzal gond, ha néha kicsit jól érzed magad - persze nem a lerészegedésig -, de, ha a Facebookra olyan képet teszel fel, melyen különféle alkoholos üvegek társaságában, piros szemmel, fátyolos tekintettel épp kirúgsz a hámból, akkor számíthatsz rá, hogy az a pasi, aki egy igényes, kedves, bájos nőhöz ment oda, és kért tőle randit, nagyot csalódik majd a profilod alapján. Gyorsan töröld le az ilyen képeket!

A kép, amit a tükörből fotóztál

Olyan szeretnél lenni, mint egy tizenéves pózolós kiscsaj? Ha nem, és komoly nőnek érzed magad, semmiképp ne hagyd fent magadról az ilyen képeket! Biztosan van, aki lefényképezzen, ha megkéred! A tükörrel fotózás nemhogy nem jó dolog, de egyenesen ciki! Le az ilyen képekkel!

A kép, amin alulöltözött vagy

Nyaralás közben bikinis fotó készült rólad? Ha szépen le is barnultál, az interneten ilyen képnek helye nincs. Nem a vaserkölcsök miatt, csupán azért, mert gondolj bele, hányan nézik nyálcsorgatva az ilyen fotókat azok közül, akikről nem is hinnéd - perverz idegenek, vagy, ha csak ismerőseid láthatják, távolról utánad epedő pasik, akikkel szóba nem állnál.

Ráadásul, ha randizni kezdesz valakivel, akkor nem kellene, hogy a pasi azonnal egy szál bugyiban és melltartóban szemügyre vegyen - ha az fürdőruha, akkor sem. Ne lődd le a poént!

A kép, amin önkívületi állapotban bulizol

Ha az évszázad bulija volt is, akkor se tegyél fel olyan képet a netre magadról, amelyiken csapzott hajjal, gyöngyöző homlokkal őrjöngsz a tömegben! Hidd el, ez nagyon kevés pasinak vonzó, pláne, ha komoly kapcsolatot keres. Vedd szemügyre a képeidet, és vedd le azokat, amelyeken túlságosan is nagy volt a buli! Ha jó emléket idéz, nézegesd a laptopodon, tedd be háttérképnek az otthoni gépedre, de ne töltsd fel a netre!

A kép, amin nem hasonlítasz magadra

Sokan fotózzák saját magukat, és a nem megfelelő szög miatt az arcforma, a vonások torzulhatnak. Mások szándékosan furcsa, általuk szexinek vélt, valójában azonban közönséges arckifejezésekkel fényképezik le magukat. Ennek semmi értelme, és elég ciki is.

Olyan képet tegyél fel, amin valóban te vagy! Ne csücsöríts, ne fotózd magad semmilyen lehetetlen szögből vagy nevetséges mimikával! Fényképeztesd le magad rendesen! Hidd el, mindenki azért megy a profilodra, mert arra kíváncsi, milyen vagy, és nem arra, amilyen nem vagy.

Ezt is szeretjük