Esküvője előtt kapott üzenetet elhunyt édesanyjától - Szívszorító ajándékot küldött neki
A menyasszony alig hitt a szemének, amikor kibontotta a dobozt, és meglátta édesanyja ajándékát.

menyasszony ajandek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emma Letts-et 2016-ban jegyezte el szerelme, ám a boldogságát hamar beárnyékolta egy szörnyű hír. Nem sokkal azután ugyanis, hogy az egész családnak bejelentették a lánykérést és a közelgő esküvőt, édesanyjáról kiderült, hogy súlyos beteg.

Egy hónappal később végső stádiumú rákkal diagnosztizálták, és tudták, hogy szinte esély sincs a gyógyulására.

Szívszorító ajándékot kapott az esküvőjére

Sajnos, bár borzasztóan fájdalmas volt számukra, tisztában voltak azzal, hogy nem lehet majd ott az esküvőn, és nem nézheti majd végig, ahogy lánya kimondja a boldogító igent. De, mint később kiderült, ő így is gondoskodott arról, hogy örömöt szerezzen az arának a nagy nap előtt.

eskuvoi cipo 2

Emma nagyjából két hete kapott egy csomagot, és amikor kibontotta, alig hitt a szemének. Az előre megrendelt, meseszép esküvői cipellőket találta benne, melyek nemcsak a gyönyörű púderrózsaszín anyagtól és az aranydíszítéstől voltak annyira különlegesek: sokkal inkább attól, ami a talpukon volt. A következő üzenet szerepelt ugyanis a topánokon:

- Szerettem volna adni neked egy ajándékot az esküvőd napjára. A cipők az én ajándékaim neked. Remélem, varázslatos lesz a napod. Szeretettel és sok öleléssel: ANYA xxxx.

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyja halála előtt tervezte meg a meglepetést

Kiderült, hogy Emma édesanyja még a halála előtt megkereste e-mailben a cipőboltot, és ki akarta fizetni a lábbeliket. Mivel a menyasszony már az összeg felét rendezte a megrendelésnél, az volt a kívánsága, hogy hadd vegye át tőle a teljes költséget, és az ara által kifizetett pénzt utalják vissza a számlájára. Emellett pedig arra kérte a készítőket, hogy írják a szöveget a talpára, azért, hogy ha már személyesen nem lehet ott lánya életének egyik legfontosabb napján, legalább minden lépésénél, így az oltárhoz vezető úton is vele lesz egy kis része. 

eskuvoi cipo 1

A menyasszony a BBC-nek mesélt arról, hogy mennyire nehéz volt úgy szerveznie az esküvőt, hogy édesanyja nem lehet mellette, és azt is elárulta, borzasztóan hiányzik neki, ezért rengeteget sírt is, bár ezt vőlegénye elől próbálta eltitkolni. Elmondta, hogy amikor kibontotta a cipőt, először fogalma sem volt, mi is lehet a felirat a talpán, amikor pedig elolvasta, könnyekben tört ki, és szinte alig kapott levegőt. Úgy gondolja, ennél gyönyörűbb és meghatóbb meglepetést nem is kaphatott volna röviddel az esküvő előtt.

Összefogással valósult meg a beteg nő esküvője

A 47 éves Tracy Swinferd boldogan élt párjával és hat közösen nevelt gyermekükkel, ám tavaly tavasszal olyan hírt kapott az orvosi vizsgálat után, ami teljesen összetörte: négyes stádiumú mellrákot diagnosztizáltak nála. Fogalmuk sem volt, mennyi idejük lehet még hátra együtt, ezért minél hamarabb meg akarták tartani az esküvőt, ami egy megható összefogásnak köszönhetően valósulhatott meg.

Ezt is szeretjük