18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az elmúlt évek legjobb erotikus filmjei - Szenvedélyes mozik, amik hangulatba hozzák a nézőket
Mutatunk erotikus, romantikus filmet, drámát, vígjátékot, de thrillert is.

par agyban

Az erotikus filmekről szinte mindenkinek olyan ikonikus alkotások jutnak eszébe, mint a Tágra zárt szemek vagy a 9 és ½ hét, pedig az elmúlt években, évtizedekben is rengeteg szenvedéllyel túlfűtött mozi született.

Összegyűjtöttünk néhány érdekes, izgalmas és persze forró alkotást az elmúlt évekből, amelyek garantáltan hangulatba hozzák a nézőket. Egyáltalán nem a pornó kategóriájába tartoznak, de telis-tele vannak tüzes szexjelenetekkel, és még az alaptörténetük sem sablonos. Drámákat, vígjátékokat, sőt még thrillert is mutatunk, így mindenki megtalálja köztük a kedvencét.

365 nap (2020)

A 365 nap hatalmas sikert aratott a Netflixen, de nagyon megosztotta a nézőket a története miatt. A sztori ugyanis az, hogy egy befolyásos maffiózó elrabol egy fiatal nőt, méghozzá azért, mert korábban látomása volt róla - vagy legalábbis egy hozzá hasonló lányról. 365 napig tartja őt fogva, ennyi időt ad neki arra, hogy beleszeressen, de ha ez nem történik meg, szabadon engedi. Bár a történet tényleg megkérdőjelezhető, a film hemzseg az erotikus jelenetektől, így garantáltan felforrósítja az estét.

Szerelem (2015)

Néhány évvel régebbi mozi a francia Szerelem, ami egy erotikus dráma, de már-már a szexfilm kategóriáját súrolja. Murhpy és Electra mindent megtesznek, hogy kielégítsék egymás vágyait, még az is szóba kerül köztük, hogy beengednének egy harmadik felet az ágyukba. A szomszédba költöző lánnyal, Omival végül meg is valósítják fantáziájukat, együttlétüket kendőzetlenül mutatják be a képsorok. Omi azonban teherbe esik, Murphy és Electra szerelme pedig válságba kerül.

Az ablakomon át (2022)

Az ablakomon át című spanyol romantikus film elsőre tinimozinak tűnhet, valójában azonban tele van meztelenkedéssel és szexjelenetekkel is. Raquelnek régóta tetszik a szomszéd fiú, szinte megszállottja lesz, és mindent elkövet, hogy beleszeressen. Hamarosan pedig a srác is érzelmeket kezd táplálni iránta családja tiltakozása ellenére. A történet egyszerű, könnyed, nem tartogat olyan nagy izgalmakat, ellenben garantáltan feltüzeli az estét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Newness (2017)

A Newness egy romantikus dráma, ami két fiatal, Martin és Gabi egymásra találását mutatja be a közösségi média és a randiapplikációk világában. Egymásba szeretnek, azonban ahogy sokszor a valóságban is, érzéseik nem tartanak örökké. De mi történik, ha elmúlik a varázs? Erről is szól az erotikus jelenetekkel tűzdelt film.

The Voyeurs (2021)

A The Voyeurs egy erotikus thriller, melynek egyik főszereplője az Eufória című sorozatból jól ismert Sydney Sweeney. A film központjában a fiatal pár, Pippa és Thomas áll, akik beköltöznek első közös lakásukba. Észreveszik, hogy belátnak egyik szembeszomszédjukhoz, és miután látták az ott élő, általuk Brentnek becézett férfit szeretkezni egy nővel, rendszeresen figyelni kezdik őt. Brent több modellel is szeretkezik, amíg párja nincs otthon, Pippát pedig egyre jobban furdalja a kíváncsiság. Kémkednek utánuk, besurrannak hozzájuk, és Pippa még össze is ismerkedik a nővel. Az eseményeket egy haláleset még tovább bonyolítja. 

Ahol kettőnknek van hely… (2021)

A vígjátékokat kedvelőknek remek választás lesz az Ahol kettőnknek van hely… című film. Öt egymásba fonódó történetet mutat be egy szexszel teli éjszakán, ahol semmi sem a tervek szerint alakul. Nemcsak vicces, de erotikus jelenetekből sincs hiány ebben a moziban.

A nimfomániás (2014)

Bár egy kicsit régebbi film, a listából nem érdemes kihagyni. Joe-ra egy sikátorban fekve talál rá az éppen arra járó Seligman. A nő őszintén meséli el megmentőjének, hogyan is jutott ide. Nimfomániásnak diagnosztizálja magát, élményei egészen a tinédzserkoráig nyúlnak vissza. Történetei tele vannak extrém szexualitással, zavarba ejtő helyzetekkel és perverziókkal. A nimfomániás valójában egy dráma, melyben nemcsak erotikából, de súlyos jelenetekből és tartalomból sincs hiány. 

Romantikus filmek kvíze

Vannak filmek, amiket szinte mindenki látott legalább egyszer, ha pedig mégsem, akkor legalább biztosan hallott már róluk. Az ilyen mozik között jócskán akadnak romantikus történetek is, amik sokak kedvencei. Te is azok közé tartozol, akik imádják a szerelmes sztorikat? És vajon fel is ismered a leghíresebb mozikat egyetlen képkocka alapján?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük