18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

15 tipp, hogy mindig kívánd a szexet (18+)
Használd a jin és a jang energiáit szexuális vágyad irányítására, hogy lángoljon a szenvedély, amikor csak szeretnéd!

Magányosan az ember folyton szerelemről álmodozik. Sőt, olykor még párkapcsolatban is előkerülnek ezek a szexuális fantáziák, nincs ezen semmi szégyellnivaló. A szexuális energia túltengése azonban gyakran idegességhez, ingerlékenységhez és türelmetlenséghez vezethet, de az sem megoldás, ha ezeket a gondolatokat elfojtod magadban.

Meg kell tanulnod vágyaidat kordában tartani: tudatos odafigyeléssel, koncentrációval és meditációval könnyen irányíthatod szexuális energiáidat, és harmonikus, gyönyörteli élményben lehet részed.

Nyolc éltető módszer

A nyolc éltető módszer a szexualitás három szakaszát érinti, segítségével pedig megtanulhatod, hogy mit tegyél mindennapi életedben, az együttlét közben és után ahhoz, hogy energiáidat egyensúlyba hozd.

 • Tápláld a csit: reggel, miután felkeltél, szentelj egy kis időt meditálásra! Ülve nyújtóztasd ki a gerincedet, lazítsd el a csípődet, emeld meg, vagy húzd össze a gátat, és vizualizáld, amint az energia nemi szerved körül összpontosul. Ha szokásoddá válik, hogy napi 20 percet gyakorolsz, sosem lesz hiányod szexuális energiában.
 • Nyeld le a csit: a meditáció alatt sok nyál gyülemlik fel. Nyeld le, és közben képzeld el, hogy nemi szerved felé ereszkedik.
 • Figyelj az időzítésre: mielőtt pároddal egymásnak rontanátok, szenteljetek kellő időt az előjátéknak is! Tartson sokáig a kezdeti kényeztetés, amíg mindketten leküzdhetetlenül erős vágyat nem éreztek: csak ezután történjen meg a behatolás.
 • Egyesülés közben: lazítsd el gerincedet, húzd össze, vagy emeld meg a gátat, és irányítsd a csit lefelé.
 • Hirtelenség: egyesülés közben kerüljétek a túl gyors és hirtelen mozdulatokat. Minél lassabban mozogtok, annál erőteljesebben lép kölcsönhatásba, és olvad össze a jin és a jang energia.
 • A férfi: csak akkor gabalyodjatok egymásba, ha párod teljes mértékben harcrakész. Ha nincs feltöltődve energiával, tartsatok szünetet, és csábítsd, passzívan kényeztesd.
 • A vég: a gyönyör pillanatai után szakítsatok időt egy kis pihenésre, és képzeld el, ahogy az energia elindul a gerinceden felfelé, majd a tested elülső részén halad lefelé.
 • Utójáték: a forró kéj utáni ölelésnél kevés jobb dolog van, de ne várd meg, míg párod teljesen búcsút mond a vágynak. Még merev állapotban húzódjon vissza belőled, hogy legközelebb is könnyedén fellángoljon a vágy!

Hét kártékony módszer

A szexet semmiképpen ne érezd kényszernek. Ha a vágy éppen nem lángol, nem kell erőltetni. Néha egyenesen jót tehet, ha kicsit visszahúzódsz partneredtől, így legközelebb sokkal jobban kívánjátok majd egymást.

 • Fájdalom: ha valamelyikőtök nemi szervében fájdalmat vagy kellemetlenséget érez, mindenképpen kerüljétek a szexet!
 • Fáradtság: van úgy, hogy a szeretkezés kimerítővé válik, és úgy érzed, ezúttal képtelen leszel elérni a csúcsot. Ilyenkor inkább üssétek el az időt meghitt pihenéssel.
 • Mértéktelenség: kerüljétek a rendszeres, hajnalokba nyúló szeretkezéseket, mert ha a testi gyönyörtől kimerültök, előbb-utóbb a vágy sem lesz már a régi.
 • Férfivágy: ha párod kíván, de nincs erekciója, ne próbáld feltétlenül felébreszteni az alvó oroszlánt, inkább várd meg, amíg majd magától kezd ágaskodni.
 • Idegesség: ne használd a szexet felfokozott idegi állapotod csitítására, mert negatív energiákat szabadíthat fel kettőtök között.
 • Női vágy: ha nem kívánod partnered, ne szégyellj meghátrálni közeledése elől.
 • Idő: ha nincs idő előjátékra, nem éri meg összecsapni a dolgokat, és egy gyors menettel pótolni a valódi, energiákban gazdag szeretkezést.

Ha megfogadod ezeket a szabályokat, könnyen elérheted, hogy kapcsolatodban teljes legyen a jin és jang harmóniája.

A kölcsönös vágy és vonzódás sokkal lényegesebb a puszta szexuális technikánál, de ha ezekkel a praktikákkal mindig mozgásban tartod kapcsolati energiáitokat, garantáltan nem fog kihűlni az ágy sem!

Cikkünk a Jin és jang a szerelemben című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük