Ez lenne a randizás jövője?
Most megtudhatod
Úgy tűnik, a netes társkeresés háttérbe szorul az élményrandik mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha mélyen magadba nézel és elgondolkozol, mi jut eszedbe, mi számodra a legfontosabb tulajdonság egy pasiban? A külseje vagy a belső értékei?

Az internetes társkeresőkön csupán a külsőségek számítanak, így, ha a kiválasztott fényképek alapján azt várod, hogy észreveszed a férfi lenyűgöző mosolyát, figyelmes udvariasságát, kreativitását, háziasságát, akkor hosszú út vezet még a célig.

Személyes találkozás

A jellem a személyes találkozásokban tud csak megmutatkozni! A társkeresés új irányzatai erre építenek: olyan programokat szerveznek, amiken biztos jól érzed magad, ráadásul párra is találhatsz. Egy gyalogtúrán, borkóstolón vagy bowlingozáson senki nem fog szótlanul ücsörögni, mindenkiről kiderül, hogy mennyire humoros, visszahúzódó vagy lendületes személyiség.

Nincs kínos, szemtől szemben feszengés, az első randi zavara, nem kell kifogásokat keresni, ha valakiben nem ébred fel a szimpátia a másik iránt. Egyszerre több háromdimenziós, valódi emberrel találkozni nagyobb eséllyel vezet pártalálásra, és a közös program már egy jel, hogy az érdeklődési kör is hasonló lehet.

Közös programok

Sokan bíznak abban, hogy életük párját az ismerősökön keresztül, egy közös baráti délutánon ismerik meg. A mindennapi robotban azonban elmaradnak ezek a programok, kikopnak a családos barátok, és előfordulhat, hogy ott állsz majd egyedül, férfi és program nélkül.

Pedig a közös élmény összehozó ereje szervezetten, egy új szemléletű, programokat szervező társkereső segítségével is működhet: csak rá kell találni a számodra megfelelő tevékenységre, és megtenni az első lépést. Mikor érzed legjobban magadat? Bicajozás közben? Akkor mi lenne, ha biciklitúrán keresnéd a társadat? Vagy inkább a kreativitás, játékosság az erősséged? Mit szólnál egy laza játszós estéhez?

Élményrandi

Nem neked kell megváltozni, jobb képet keresgélni vagy szebbeket írni magadról, hogy felkeltsd valaki figyelmét! Hogyan alakulhatna ki valódi kapcsolat két álarc között?

Az első randi

Ha már a kezdetekkor elszúrsz valamit, nem sok esélyed van a folytatásra. Szakértőnk beavat a tipikus első randis hibákba!

Az élményalapú programokkal ráadásul két legyet üthetsz egy csapásra: ha nem is jön be senki, akkor is lesz egy kellemes estéd vagy egy remek hétvégéd, mintha csak egy baráti társasággal töltötted volna az időt. Akár barátnőket, túratársakat is szerezhetsz, amihez jó kezdés, ha mindannyian ugyanabban a cipőben jártok.

Az internet világában mindenki azt mond, amit akar. A személyes találkozások felé elköteleződni csak nyitottság kérdése. A döntés a te kezedben van: regisztrálsz a sokadik hagyományos társkeresőre, vagy keresel egy élményt, ami összehozhat?

Ezt is szeretjük