A férfi őszinte rajzokon mutatja meg, milyenek a napjai párjával és két kicsi gyerekével - 5 millióan követik az Instán

Ilyen egy apa és egy férj élete a valóságban: az izraeli férfi őszinte, vicces rajzokon mutatja meg.

apa rajzai cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Yehuda Devir több mint öt évvel ezelőtt hívta fel magára az Instagram figyelmét vicces, őszinte képeivel, melyeken azt rajzolta meg, milyen az élete imádott párjával. Azóta sok idő eltelt, rengeteg új követőt szerzett, és a családja is gyarapodott.

Az izraeli illusztrátor ma már két kicsi gyermek édesapja, így nemcsak szerelmével, Mayával töltött mindennapjait örökíti meg humoros ábrákon, hanem azt is, hogy milyen kétgyerekes szülőnek lenni. 

Ilyen a pár élete két kicsi gyerekkel

A férfi nem az apaság cukormázas oldalát ábrázolja, hanem valódi szituációkat oszt meg a netezőkkel: kendőzetlenül, őszintén mutatja meg, hogy bizony szülőnek lenni nem mindig olyan egyszerű. A legszebb, legboldogabb pillanatokat ugyanúgy megrajzolja, mint a legnehezebbeket, és mindegyiket egy kis humorral fűszerezi meg. Ezért is követik már több mint 5,6 millióan az Instagramon.

Élete legboldogabb pillanatai voltak, amikor megszületett kislánya, Ariel, majd néhány év múlva kisfia, Ethan. 

Párja két terhessége során is megörökítette a legviccesebb, legnehezebb helyzeteket, és kislányuk születése után sem hagyta abba a rajzolást. A lányos szülőség után persze kisfiuk újabb kihívások elé állította őket. Megmutatta például, hogy a pelenkázás ebben az esetben kicsit több veszélyt rejt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az alvás két gyerkőccel minden, csak nem pihentető. 

Ilyen, amikor a felesége kimenőt kap, és apára marad a két gyerek. Persze ilyenkor mindegyikük rögtön anyát akarja.

Két kicsi gyerekkel az évforduló általában nem gyertyafényes, romantikus vacsorából áll. 

Egy hosszabb kocsiúton már nem a kedvenc slágereiket éneklik a szülők, hanem a kicsik imádott gyerekdalait.

Egy hideg, téli napon szinte többórás elfoglaltság mindkét gyereket alaposan felöltöztetni a séta előtt.

Ilyen, amikor apa és anya végre elszabadul egy kicsit kettesben a moziba.

Yehuda Devir képei bármilyen nehéz helyzeteket is örökítenek meg, csak úgy árad belőlük a szeretet. Akármilyen fáradt is, sosem cserélné el senkivel az életét: számára ugyanis a legnagyobb boldogságot szerelme és két gyerkőce jelentik.

Egy éven át rajzolta életüket a férfi

Egy férfi kitalálta, hogy egy éven keresztül minden áldott nap megörökít egy meghitt momentumot az életükből, viszont nem fényképezőgéppel, hanem papírral és ceruzával. Eleinte kizárólag a saját szórakoztatásukra készítette rajzait, ismerőseik és a kommentelők azonban ráirányították a figyelmét egy nagyon fontos dologra.

Ezt is szeretjük