4 tipikus női szexbaki, amitől a pasi menekül
Van rosszabb is, mint a rendezetlen fazon. Tudd meg, mitől konyul le a férfi lelkesedése az ágyban, és hogyan oldd fel gátlásaidat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megannyi kellemes élmény mellett olykor kevésbé izgató percek is akadnak a szexben. Van, amikor neked megy el a kedved az egésztől pár pillanat alatt, de előfordulhat, hogy párod int búcsút a vágynak, néhány női szexbakinak köszönhetően.

Nemcsak a higiéniás helyzetre és a szőrproblémára érdemes azonban ügyelned az ágyban: léteznek sokkal jelentéktelenebbnek tűnő szexgyilkosok is. Ismerd meg azokat a bűnösöket, amelyekről nem is gondolnád, hogy kíméletlenül elűzik a gyönyört!

Arcpirító gátlások

A szex jellegzetes illatokkal, izzadsággal és hangokkal jár. Ugyanúgy igaz ez rád és partneredre is, azonban emiatt fölösleges visszafognod magad, ezek ugyanis a gyönyör testi jelei, éppen ezért kimondottan izgatóak. Természetesen nem mindig lehet apróbb melléfogások nélkül megúszni az ágyjelenetet, de a rosszul megválasztott szexpózok is hozzátartoznak ahhoz, hogy egyszer eltaláljátok a legvadítóbbat. Ha tehát félsz attól, hogy valami majd nem jól sül el, és a bokádra tekeredik a bugyid, a legjobb pillanatokat is elronthatod.

Gátlásaid pillanatok alatt átragadhatnak partneredre is, és ő sem lesz valami tüzes kedvű, ha mindig letöröd lelkesedését. Hidd el, a vágy hevében egy csomó szépséghiba fel sem tűnik a pasinak. Nem veszi észre, ha a kelleténél egy centivel nagyobb a derékbőséged, sőt, kedvelni fogja helyes kis pocakodat.

Reggel gyűrötten és kócosan ébredni sem annyira szörnyű dolog, ha egy szenvedélyes éjszaka után történik mindez, és az ágynemű legalább olyan kusza, mint ti. Ha tehát nem akarod kedvét szegni párodnak, vetkőzd le gátlásaidat, és add át magad a gyönyörnek.

Némán a csúcs felé

Vannak nők, akik a szomszédok bosszúságára minden gond nélkül képesek hangot adni élvezetüknek. Ha frusztrálnak a vékony falak, mérlegelj: amennyiben némán élvezed az együttlétet, könnyen zavarba hozhatod párodat, aki azt hiszi, hogy nem tud örömet szerezni neked.

Az élvezet erősségét nem feltétlenül a hangerővel tudod kifejezni, de némi szenvedélyes sóhajtás, egy-két buja szó nem árt, ha nem szeretnéd, hogy pasid a kiábrándító listára vezesse fel az együttlétet.

A gesztusok fontosak a szexben, ugyanis a férfi nem a saját gyönyörérért bújik veled ágyba, hanem neked is szeretne örömet szerezni, de ha nem adsz neki támpontot izgalmi állapotodat illetően, tanácstalan lesz, hogy mit tegyen. Ha tehát élvezed az együttlétet, adj hangot érzéseidnek, és ne mulassz el időnként szenvedélyes pillantásokat vetni párodra, hogy ő is érezze: nem egy fadarabbal, hanem egy tüzes szexbombával van együtt.

Ismeretlen gyönyör

Ha te magad sem tudod, mi az, amitől leszállnak a csillagok az égboltról, hogyan várhatnád el partneredtől, hogy kitalálja?

Kevés zavarba ejtőbb pillanat van a pasi számára a hálószobában, mint amikor önzetlenül megkérdezi szíve hölgyét, hogy mit csináljon, ő pedig azt feleli, hogy mindegy. Természetesen ha a gyönyörtől elfúló hangon mondod mindezt, az más helyzet, de ha azért vagy tanácstalan, mert magad sem tudod, hogy mit tehetne párod, hogy elérd a gyönyört, az nagy hiba.

Ha nem volt még orgazmusod, ideje magadon kísérletezni, vagy merülj el a pasiddal közösen saját gyönyörödben. Ha néhány magánórára van szükséged hozzá, hogy megismerd a tested, akkor tedd meg egy csajos szexfilm társaságában, hogy legközelebb ne kelljen válasz nélkül hagynod kérdezősködő párodat.

Földhözragadt forgatókönyv

Ha a fantázia annyira messze áll tőled, mint a hagyománykövető nagyitól, aki húsz éve pontosan ugyanúgy készíti a mákos rétest, nem startolsz jó eséllyel  az ágyrengető szerető címéért. Míg az ebédet illetően jó, ha tudod, mire számíthatsz, a hálószobában ez garantáltan elsimítja a vágyra utaló domborulatot. Ha tehát mindig mindent ugyanúgy csinálsz, próbálj meg egy kis változatosságot vinni a dologba, és meglátod: partnered rögtön lelkesebb lesz! Nem bízhatod a kezdeményezést mindig rá: olykor te is felvethetsz valami vadító újdonságot, ami számodra ugyanúgy feldobja majd az együttlétet, ha megérzed párod új életre kelt lelkesedését.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük