Hihetetlen, de ez a két ember ugyanaz: letette a drogot, szó szerint újjászületett
Egykori drogfüggők mutatták meg, mennyire átalakultak a leszokásuk után.

drogfuggok atvaltozasai cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Alter 16 éves korában próbálta ki először a heroint gimnáziumi osztálytársaival. Már az első alkalom után annyira magával rántotta az anyag, hogy innentől kezdve nem tudott leállni vele.

Függősége annyira súlyossá vált, hogy az egész életét felemésztette. Minden pénzét drogra költötte, így végül hajléktalanná vált, és több évet töltött az utcán. Szerencsére végül bár nehezen, de leküzdötte betegségét: ma, 31 évesen már 3 éve tiszta, és The Addicts Diary nevű blogján más, hasonló helyzetbe került férfiaknak és nőknek próbál segíteni, inspirációt nyújtani.

Egykori drogfüggők átalakulásai

Oldalát azért indította el, hogy megmutassa, mennyire tönkre tudja tenni a függőket a drog, de azt is, hogy kitartással, segítséggel és változtatni akarással teljesen fel tudnak gyógyulni, és egészen új emberré válnak. Úgy véli, az egykori drogosokat a társadalom leírja, és nem kezeli ugyanolyan értékes tagként, ahogyan kellene. Hihetetlen előtte-utána képeken mutatta meg, hogyan alakultak át azok, akik letették a drogot: történeteikkel és fotóikkal mindenkit inspirálni szeretne.

Május 31-én van a Dohányzásmentes Világnap, amelyet az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) kezdeményezésére 1988 óta minden évben megtartanak. A nemzetközi nap célja, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás egészségügyi kockázataira. Ezen a napon szeretnénk felhívni a figyelmet az életmódváltás fontosságára, és arra, hogy a váltásban minden megtett apró lépés számít!

Promóció

Képek: Boredpanda, instagram.com/theaddictsdiary.

Ezt is szeretjük