Hihetetlen, de ez a két ember ugyanaz: letette a drogot, szó szerint újjászületett

Egykori drogfüggők mutatták meg, mennyire átalakultak a leszokásuk után.

drogfuggok atvaltozasai cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevin Alter 16 éves korában próbálta ki először a heroint gimnáziumi osztálytársaival. Már az első alkalom után annyira magával rántotta az anyag, hogy innentől kezdve nem tudott leállni vele.

Függősége annyira súlyossá vált, hogy az egész életét felemésztette. Minden pénzét drogra költötte, így végül hajléktalanná vált, és több évet töltött az utcán. Szerencsére végül bár nehezen, de leküzdötte betegségét: ma, 31 évesen már 3 éve tiszta, és The Addicts Diary nevű blogján más, hasonló helyzetbe került férfiaknak és nőknek próbál segíteni, inspirációt nyújtani.

Egykori drogfüggők átalakulásai

Oldalát azért indította el, hogy megmutassa, mennyire tönkre tudja tenni a függőket a drog, de azt is, hogy kitartással, segítséggel és változtatni akarással teljesen fel tudnak gyógyulni, és egészen új emberré válnak. Úgy véli, az egykori drogosokat a társadalom leírja, és nem kezeli ugyanolyan értékes tagként, ahogyan kellene. Hihetetlen előtte-utána képeken mutatta meg, hogyan alakultak át azok, akik letették a drogot: történeteikkel és fotóikkal mindenkit inspirálni szeretne.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Boredpanda, instagram.com/theaddictsdiary.

Ezt is szeretjük